Afgelopen weekend tekende zich een dubbele regenboog af tegen de hemel. Daar kon je op de sociale media niet naast kijken. Een regenboog, laat staan een dubbele, doet iets met de mens. De breking en weerspiegeling van licht in waterdruppels zorgt voor een visueel spektakel dat we niet beu worden. In de bijbel staat het natuurverschijnsel symbool voor een belofte van God aan de mens: na de zondvloed komt beterschap. Gelovig of niet, een regenboog schreeuwt - of fluistert zo je wil- dat er betere tijden op komst zijn.

Laat dat nu zijn wat we deze zomer met KW Weekend willen beloven. De afgelopen maanden zullen in ons geheugen gegrift staan als die van het goeie leven dat op een laag pitje stond. Stilaan komt het licht weer door de wolken piepen en kraakt de hemel weer een beetje open. De zomer van 2020 wordt een specialeke, daarom voorzien wij ook voor jullie iets heel speciaals. Geen gebruikelijk zomerslaapje voor dit magazine, maar acht weken lang unieke exemplaren. Met coververhalen volgens alle kleuren van de regenboog. Daarvoor vroegen we acht topfotografen. Die op hun beurt een inspirerende Bekende Vlaming uitpikten en voor hun lens brachten. Elk in hun eigen kleur. Onze journalisten zorgen voor het bijhorende interview. Beginnen doen we met de kleur rood. Onze huisfotograaf Christophe De Muynck laat deze week actrice Charlotte De Bruyne schitteren in het rood. Binnenin dit magazine lees je waar en hoe hij dat klaarspeelde. En lees je over de passionele rode zomer van Charlotte. De volgende weken komen de andere kleuren van de regenboog even sprekend aan bod. Per magazine een kleur. Dat we als een rode -of andere regenboogkleur- doorheen het hele magazine trekken. Eindigen doen we met een zwart-wit magazine met cover van Magnum-fotografe Bieke Depoorter. Meer informatie over de volledige reeks lees je op de volgende pagina's. Laat deze zomer die van de zonnestralen, af en toe een verlossend druppeltje regen, maar vooral die van de regenbogen zijn.

Afgelopen weekend tekende zich een dubbele regenboog af tegen de hemel. Daar kon je op de sociale media niet naast kijken. Een regenboog, laat staan een dubbele, doet iets met de mens. De breking en weerspiegeling van licht in waterdruppels zorgt voor een visueel spektakel dat we niet beu worden. In de bijbel staat het natuurverschijnsel symbool voor een belofte van God aan de mens: na de zondvloed komt beterschap. Gelovig of niet, een regenboog schreeuwt - of fluistert zo je wil- dat er betere tijden op komst zijn. Laat dat nu zijn wat we deze zomer met KW Weekend willen beloven. De afgelopen maanden zullen in ons geheugen gegrift staan als die van het goeie leven dat op een laag pitje stond. Stilaan komt het licht weer door de wolken piepen en kraakt de hemel weer een beetje open. De zomer van 2020 wordt een specialeke, daarom voorzien wij ook voor jullie iets heel speciaals. Geen gebruikelijk zomerslaapje voor dit magazine, maar acht weken lang unieke exemplaren. Met coververhalen volgens alle kleuren van de regenboog. Daarvoor vroegen we acht topfotografen. Die op hun beurt een inspirerende Bekende Vlaming uitpikten en voor hun lens brachten. Elk in hun eigen kleur. Onze journalisten zorgen voor het bijhorende interview. Beginnen doen we met de kleur rood. Onze huisfotograaf Christophe De Muynck laat deze week actrice Charlotte De Bruyne schitteren in het rood. Binnenin dit magazine lees je waar en hoe hij dat klaarspeelde. En lees je over de passionele rode zomer van Charlotte. De volgende weken komen de andere kleuren van de regenboog even sprekend aan bod. Per magazine een kleur. Dat we als een rode -of andere regenboogkleur- doorheen het hele magazine trekken. Eindigen doen we met een zwart-wit magazine met cover van Magnum-fotografe Bieke Depoorter. Meer informatie over de volledige reeks lees je op de volgende pagina's. Laat deze zomer die van de zonnestralen, af en toe een verlossend druppeltje regen, maar vooral die van de regenbogen zijn.