Correct vlees


...

"Restaurant Carcasse in Sint-Idesbald groeide enkele jaren geleden voort uit Beenhouwerij Dierendonck. Samen dragen ze eenzelfde boodschap uit: het streven naar een waardig beeld van het ambachtelijke slagersvak en het correct kweken van vee. Een meer dan actueel thema. Carcasse wordt gerund door een jong, erg dynamisch team. Ze haalden eind vorig jaar geheel onverwacht hun eerste Michelinster.""KOXX is het restaurant van mijn nicht en ik vind dat ze dat heel goed doet. Een aanrader voor mensen die ook een feest willen geven op een toffe locatie in de natuur in Jabbeke. Kleine groepen kunnen er zowel 's middags als 's avonds aanschuiven aan de gastentafel, die telkens uitsluitend voor jouw gezelschap wordt gedekt. Voor grotere groepen bieden ze verfijnde totaalconcepten op maat aan, waarbij culinair genieten centraal staat.""Ik ga soms eten in Vino Vino in Brugge als ik speel in de schouwburg of in het comedycafé in de Breydelstad. Het ligt vlak bij de schouwburg. Vino Vino is een soort tapasbar met de uitstraling van een bruin café. Verwacht geen pretentieuze haute cuisine, maar gewoon lekker eten, lekkere drank en gezelligheid. Niet te detaillistisch of te veel franjes, zo heb ik het het liefst. Een toffe plek met toffe mensen.""De Kombuis in Oostende is een geüpgraded frietkot dat heel bekend is voor zijn mosselen. Mosselen zijn niet zo moeilijk om klaar te maken, maar je kan het wel serieus verkloten. In de Kombuis is dat echter nog nooit gebeurd. Het is er altijd heel lekker en vooral heel basic: mosselen natuur, met frieten die ook heel lekker zijn... Meer moet dat niet zijn voor mij, al krijg je in de Kombuis vooral véél mosselen."