VIDEO Twerkende Trisha zorgt voor verdeelde meningen

Redactie KW

‘Billen Trillen’: zo heet de nieuwste single van Trisha die een regelrechte carnavalshit moet worden. In de videoclip probeert ze al twerkend Miley Cyrus achterna te gaan.

Trisha kan zich niet meer houden.

Voor het betere kontschudwerk moet je op internationaal vlak bij popster en showbizzfenomeen Miley Cyrus zijn. In Vlaanderen ben je daarvoor nu klaarblijkelijk aan het goeie adres bij popster Trisha, bekend als partner van showbizzfenomeen Ignace Crombé. In ‘Billen Trillen’ onderneemt ze een poging om haar Amerikaanse voorbeeld tot euhm, evenknie te zijn, maar kenners van deze nieuwe heupsport wijzen erop dat ze het niet volledig volgens het boekje uitvoert.

Op de sociale media oogst de clip evenmin overal bijval. ‘Carnavals-hit of carnaval-shit?’, zo stelt iemand zich vandaag al de vraag. Wat er ook van zij: ook polemiek is goed om de commerce te doen draaien en met de carnavalsfeesten in aantocht is dit misschien wél de klepper voor 2015. Hoe slechter volgens sommigen, hoe beter de zotskappen het vaak vinden, want wansmaak is in. Genoeg gepalaverd: oordeel vooral zelf.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.