VIDEO Louis Talpe vecht, kust en krijgt klappen in nieuwe clip van Clouseau

Kortemarks golden boy Louis Talpe speelt de hoofdrol in de clip bij ‘Laatste Keer’, de nieuwe single van Clouseau.

© Frederik Jaques

De clip speelt zich af in een nachtclub, waar Louis Talpe binnenwandelt en zijn blik al snel die van een knappe brunette kruist. Zij is er duidelijk niet alleen, maar de vonken slaan meteen over. Koen Wauters zelf is ook te zien in het clipje: aan de toog, van waar Talpe zijn prooi in het oog houdt, gooit hij plots met een zwierig gebaar het pintje van de Kortemarkenaar om. En als er iets is waar ze in Kortemark niet kunnen mee lachen, dan is het dat wel. Gevolg: het knappe snoetje van de frontman van Clouseau wordt door Louis vakkundig in het gerstenat geduwd. De brunette ziet het graag gebeuren – ze houdt wel van vechtjassen, nemen we aan.

Wanneer haar vriendje even later van haar bevallige zijde wijkt, en zij zich sensueel op de dansvloer begeeft, gaat Louis Talpe zijn kans. Met succes, want al gauw wordt er innig gekust. Het leven van een acteur als Louis Talpe, het moet toch wat zijn.

Slaande argumenten

Toch heeft hij zijn schaapjes duidelijk nog niet op het droge, want ook haar echte vriendje blijkt van het type-vechtjas te zijn, en die houdt wel van slaande argumenten. In de herentoiletten krijgt Mega Toby een rake elleboog in zijn gezicht – op het WK in Brazilië goed voor meteen rood, maar niet zo in een nachtclub – gevolgd door nog een minireeksje oplawaaien.

In elk geval: Louis Talpe verstevigt hiermee nog maar eens zijn status van sekssymbool bij vrouwelijk Vlaanderen. Nu te zien in deze clip van Clouseau én in de oorlogsmusical ‘1418’, straks ook in de nieuwe televisieserie ‘Spitsbroers’. Drukke tijden, kortom.

(FJA)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.