Electrawinds pakt uit met Harlem Shake voor dikke truiendag in Oostende

Redactie KW

Op de terreinen van XL Video werd woensdagmiddag de 4de Dikke Truiendag georganiseerd door Electrawinds, XL Video en Economisch Huis Oostende.

Er werd gerekend op ruim 150-tal deelnemers maar uiteindelijk trotseerden maar een 80-tal werknemers van bedrijven uit de omgeving de koude wind. Er waren afgevaardigden van Greenbridge, Daikin, Electrawinds en Havenbedrijf Oostende. Ook de spelers van BC Telenet Oostende waren aanwezig. Onder leiding van fitness-coach Gtregory Declerck werkten de deelnemers zich in het zweet. Zumba, Hangham Star en de Harlem Shake kwamen uiteraard ook aan bod!

Besparen op energie

Doel van de actie is het sensibiliseren van de burger én van de bedrijven om in de toekomst nog meer te besparen op energie. Er worden overal, op verschillende manieren;, inspanningen geleverd maar die blijken nog niet voldoende. Voor de 5de editie beloven de initiatiefnemers nog meer publiciteit te maken zodat er toch meer deelnemers, te voet of met de fiets, zullen afzakken naar de danshappening!

(FRO)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

>> Bekijk hier het filmpje van de Harlem Shake. Dat is een filmpje van 31 seconden waarvan tijdens de eerste 15 seconden één persoon danst terwijl een groep rond hem geen aandacht voor de danser heeft, terwijl in het tweede deel van het filmpje de héle groep -doorgaans bizar- uitgedost lös geht…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.