Er komen zeventig sprekers verspreid over drie podia. Verschillende coaches en professionals komen langs om presentaties en workshops te geven. Sporters en geïnteresseerden kunnen ook luisteren naar verhalen van topsporters als Wout van Aert en Stoffel Vandoorne. Zij vertellen over hun trainingsschema's en hoe ze zich laten begeleiden.

Ook professionele coaches, artsen of begeleiders delen hun inzichten met het publiek rond vier thema's: prestaties neerzetten, voeding en gezondheid, mentale weerbaarheid en blessurepreventie. Boksster Delfine Persoon komt een workshop boksen geven. Linde Merckpoel, Stijn Vlaeminck en Sammy Neyrinck zijn net als vorig jaar de hosts van het festival.

Bezoekers kunnen op 19 en 20 oktober terecht in Kortrijk Xpo van 9 tot 18 uur. Een ticket in voorverkoop kost 20 euro per dag, en 30 euro voor het hele weekend. Tot 18 jaar betaal je online 10 euro per dag en 20 euro voor een weekendticket. Wie onder de 12 jaar is, mag gratis binnen.

(BELGA)

Er komen zeventig sprekers verspreid over drie podia. Verschillende coaches en professionals komen langs om presentaties en workshops te geven. Sporters en geïnteresseerden kunnen ook luisteren naar verhalen van topsporters als Wout van Aert en Stoffel Vandoorne. Zij vertellen over hun trainingsschema's en hoe ze zich laten begeleiden. Ook professionele coaches, artsen of begeleiders delen hun inzichten met het publiek rond vier thema's: prestaties neerzetten, voeding en gezondheid, mentale weerbaarheid en blessurepreventie. Boksster Delfine Persoon komt een workshop boksen geven. Linde Merckpoel, Stijn Vlaeminck en Sammy Neyrinck zijn net als vorig jaar de hosts van het festival.Bezoekers kunnen op 19 en 20 oktober terecht in Kortrijk Xpo van 9 tot 18 uur. Een ticket in voorverkoop kost 20 euro per dag, en 30 euro voor het hele weekend. Tot 18 jaar betaal je online 10 euro per dag en 20 euro voor een weekendticket. Wie onder de 12 jaar is, mag gratis binnen.(BELGA)