Zillebekenaar Maxime De Poorter blijft jaar langer prof bij Tarteletto-Isorex

Heuglijk nieuws voor neoprof Maxime De Poorter (24). De Zillebekenaar tekende een contract voor 2021 bij de continentale formatie Tarteletto-Isorex.

Maxime De Poorter (rechts) blijft bij Tarteletto-Isorex, de ploeg van manager Peter Bauwens (links). © Tarteletto-Isorex

De ploeg maakte het nieuws deze namiddag bekend. Nadat eerder al de contracten van Enzo Wouters, Jacob Relaes, Stijn De Bock en Julien Van den Brande verlengd werden, was het vandaag de beurt aan Maxime De Poorter.

“Ik ben blij dat ik ook in 2021 deel mag uitmaken van de ploeg”, vertelt Maxime in een eerste reactie . “Ondanks het vreemde seizoen kan ik tevreden terugblikken over 2020. Het tussensprintklassement in de Ronde van Antalya (2.1) en een vierde in Dorpenomloop Rupchen (1.2) waren mooi om het seizoen te starten. Na de coronapauze kon ik enkele wedstrijden van eerste categorie rijden en mijn eerste BK bij de profs betwisten. Dat ik er telkens in de finale nog bij was geeft vertrouwen en perspectieven voor de toekomst!”

Woensdag reed Maxime nog de Scheldeprijs, hij finishte toen als 38ste.

(API)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.