Tiesj Benoot is het Lotto-speerpunt in Dwars door Vlaanderen. Hij krijgt, naast Frison, nog de steun van Adam Blythe, Stan Dewulf, Jens Keukeleire, Lawrence Naesen en Brian van Goethem.

Veel renners zien Dwars door Vlaanderen als de generale repetitie voor de Ronde van Vlaanderen, van komende zondag. Lotto Soudal wil echter nog niet zo ver kijken. "Binnen de ploeg beschouwen we Dwars door Vlaanderen niet als de ultieme voorbereiding op de Ronde, maar gewoon als een wedstrijd waarin we voluit voor de winst willen gaan", liet sportdirecteur maandag nog optekenen. "Elke renner weet ondertussen in welke conditie hij verkeert en hoe hij naar zondag moet toeleven."

(BELGA)

Tiesj Benoot is het Lotto-speerpunt in Dwars door Vlaanderen. Hij krijgt, naast Frison, nog de steun van Adam Blythe, Stan Dewulf, Jens Keukeleire, Lawrence Naesen en Brian van Goethem.Veel renners zien Dwars door Vlaanderen als de generale repetitie voor de Ronde van Vlaanderen, van komende zondag. Lotto Soudal wil echter nog niet zo ver kijken. "Binnen de ploeg beschouwen we Dwars door Vlaanderen niet als de ultieme voorbereiding op de Ronde, maar gewoon als een wedstrijd waarin we voluit voor de winst willen gaan", liet sportdirecteur maandag nog optekenen. "Elke renner weet ondertussen in welke conditie hij verkeert en hoe hij naar zondag moet toeleven."(BELGA)