Wout van Aert zag een groot deel van het veldritseizoen in rook opgaan na een onfortuinlijke en bijzonder zware val tijdens de Ronde van Frankrijk eerder dit jaar. Vrijdag pas stond hij voor het eerst opnieuw aan de start van een cross. In de Azencross in Loenhout maakte hij na vijf lange maanden zijn comeback. Zijn Nederlanse ploeg Jumbo-Visma gaf van Aert dinsdag pas definitief groen licht.

Op zaterdag 4 januari is hij ook te bewonderen in West-Vlaamse velden, meer bepaald op het parcours van de Hexia Cyclocross in Gullegem. Daar gaat hij de strijd aan met onder meer Mathieu Van der Poel, Michael Vanthourenhout, Zdenek Stybar en Gianni Vermeersch.

Wout van Aert zag een groot deel van het veldritseizoen in rook opgaan na een onfortuinlijke en bijzonder zware val tijdens de Ronde van Frankrijk eerder dit jaar. Vrijdag pas stond hij voor het eerst opnieuw aan de start van een cross. In de Azencross in Loenhout maakte hij na vijf lange maanden zijn comeback. Zijn Nederlanse ploeg Jumbo-Visma gaf van Aert dinsdag pas definitief groen licht.Op zaterdag 4 januari is hij ook te bewonderen in West-Vlaamse velden, meer bepaald op het parcours van de Hexia Cyclocross in Gullegem. Daar gaat hij de strijd aan met onder meer Mathieu Van der Poel, Michael Vanthourenhout, Zdenek Stybar en Gianni Vermeersch.