In de vierde ronde liep alles wat samen maar nog voor helft van de wedstrijd vormde zich in drie tijden een kopgroep van zeven. Eerst reden Wout Remmerie en Robin Hoorne weg maar even later kwamen Brent Delaere, William Denys, Koen Lannoo en Jean-Louis Malfait mee voorin.

Wannes Dewulf, vorig jaar winnaar van de wedstrijd, zou als laatste en in zijn eentje de kloof dichten. Met mondjesmaat zouden de zeven hun voorsprong uitdiepen, tot meer dan een minuut bij de aankomst.

In de spurt won Wout Remmerie vlotjes voor William Denys en Robin Hoorne. Artuur Torney zou de spurt winnen voor de achtste plaats. Voor Wout Remmerie was het de eerste zege van het seizoen.

(WO)

In de vierde ronde liep alles wat samen maar nog voor helft van de wedstrijd vormde zich in drie tijden een kopgroep van zeven. Eerst reden Wout Remmerie en Robin Hoorne weg maar even later kwamen Brent Delaere, William Denys, Koen Lannoo en Jean-Louis Malfait mee voorin. Wannes Dewulf, vorig jaar winnaar van de wedstrijd, zou als laatste en in zijn eentje de kloof dichten. Met mondjesmaat zouden de zeven hun voorsprong uitdiepen, tot meer dan een minuut bij de aankomst. In de spurt won Wout Remmerie vlotjes voor William Denys en Robin Hoorne. Artuur Torney zou de spurt winnen voor de achtste plaats. Voor Wout Remmerie was het de eerste zege van het seizoen.(WO)