Aanvankelijk waren het de Letten en Polen die de scepter zwaaiden, maar na veel positiewissels geraakten uiteindelijk in drie tijden, na elf van de zeventien af te leggen ronden, negen renners voorop. Daarbij de Jap Yugi Tsuda, de Letten Roberts Anderson, Alekss Krast, de Polen Jarne Bontinck, Radasow Frtczak en Micha Gaka. Van Belgische zijde waren er Lucas Dewachter, Josuha Vansteenkiste en Mathias Vandenborre.

Een sterke Vandenborre, die als laatste aansloot bij de kopgroep, zou drie ronden van het einde zijn metgezellen in de steek laten. Vooraan viel de Let Roberst Andersons letterlijk uit de kopgroep weg. Mathias Vandenborre zou uiteindelijk met ruime voorsprong zijn derde zege in amper acht dagen tijd, een tweede in evenveel dagen, binnenrijven. Na hem werd de Pool Micha Gaga tweede, terwijl Jarne Bontick de spurt won voor de derde plaats.

(WO)

Aanvankelijk waren het de Letten en Polen die de scepter zwaaiden, maar na veel positiewissels geraakten uiteindelijk in drie tijden, na elf van de zeventien af te leggen ronden, negen renners voorop. Daarbij de Jap Yugi Tsuda, de Letten Roberts Anderson, Alekss Krast, de Polen Jarne Bontinck, Radasow Frtczak en Micha Gaka. Van Belgische zijde waren er Lucas Dewachter, Josuha Vansteenkiste en Mathias Vandenborre. Een sterke Vandenborre, die als laatste aansloot bij de kopgroep, zou drie ronden van het einde zijn metgezellen in de steek laten. Vooraan viel de Let Roberst Andersons letterlijk uit de kopgroep weg. Mathias Vandenborre zou uiteindelijk met ruime voorsprong zijn derde zege in amper acht dagen tijd, een tweede in evenveel dagen, binnenrijven. Na hem werd de Pool Micha Gaga tweede, terwijl Jarne Bontick de spurt won voor de derde plaats. (WO)