1. Zat er op het BK meer in dan je 12de plaats?

"Er bleven op het einde maar 12 renners over, waardoor er misschien meer inzat, maar ik ben tevreden. Ik voelde dat ik op mijn limiet zat en probeerde nog een paar keer weg te rijden in de slotronde, in de hoop dat ze me zouden laten gaan. Maar dat was niet het geval."

2. Heb je er geen spijt van dat je drie jaar met koersen gestopt bent?

"Zeker niet! Ik heb de wereld - en dan vooral de Overpoort - gezien en heb geen spijt van mijn keuze. De koers was ook niet te combineren met mijn studies burgerlijk ingenieur. Nu studeer nu nog voor industrieel ingenieur, maar dat kan ik al beter combineren. En door te stoppen kan ik de koers nog meer appreciëren."

3. Droom je van de top 15 in WestSprint?

"De laatste weken ben ik er wel mee bezig, al is het natuurlijk moeilijk om bovenin te eindigen als je niet presteert in de interclubs of grote koersen in het buitenland. Ik hoop er alvast bij te zijn, want de meeste renners in de stand ken je natuurlijk wel. Het zou een leuk extraatje zijn waarop ik trots zou zijn." (Lars staat momenteel 18de in de tussenstand van WestSprint, red.)

4. Wie is je favoriete West-Vlaamse prof?

"Ik ben van heel wat Belgische profs fan, maar ik kies toch voor Yves Lampaert. Hij is ook een boerenzoon en mijn grootste fan - Hubert Witdouck - vergelijkt me vaak met hem. Yves heeft zich vroeger bij de jeugd nog omgekleed bij Hubert thuis."

5.Met welke knappe dame zou je wel eens een fietstochtje willen maken?

"Met mijn vriendin Karolien Creemers is dat altijd plezant, maar anders mag dat met Puck Moonen zijn. Ik vind het alvast een knappe dame. Of het aangenaam gezelschap is om mee te fietsen, zou ik dan moeten ondervinden."

"Er bleven op het einde maar 12 renners over, waardoor er misschien meer inzat, maar ik ben tevreden. Ik voelde dat ik op mijn limiet zat en probeerde nog een paar keer weg te rijden in de slotronde, in de hoop dat ze me zouden laten gaan. Maar dat was niet het geval.""Zeker niet! Ik heb de wereld - en dan vooral de Overpoort - gezien en heb geen spijt van mijn keuze. De koers was ook niet te combineren met mijn studies burgerlijk ingenieur. Nu studeer nu nog voor industrieel ingenieur, maar dat kan ik al beter combineren. En door te stoppen kan ik de koers nog meer appreciëren.""De laatste weken ben ik er wel mee bezig, al is het natuurlijk moeilijk om bovenin te eindigen als je niet presteert in de interclubs of grote koersen in het buitenland. Ik hoop er alvast bij te zijn, want de meeste renners in de stand ken je natuurlijk wel. Het zou een leuk extraatje zijn waarop ik trots zou zijn." (Lars staat momenteel 18de in de tussenstand van WestSprint, red.)"Ik ben van heel wat Belgische profs fan, maar ik kies toch voor Yves Lampaert. Hij is ook een boerenzoon en mijn grootste fan - Hubert Witdouck - vergelijkt me vaak met hem. Yves heeft zich vroeger bij de jeugd nog omgekleed bij Hubert thuis.""Met mijn vriendin Karolien Creemers is dat altijd plezant, maar anders mag dat met Puck Moonen zijn. Ik vind het alvast een knappe dame. Of het aangenaam gezelschap is om mee te fietsen, zou ik dan moeten ondervinden."