"Wel is het zo, dat VL Technics afhaakt als hoofdsponsor maar het team zal doorgaan onder een andere sponsornaam die binnenkort bekend gemaakt zal worden", vertelt Vandenheede. "Meer nog, het team heeft grotere plannen en zal de komende jaren deel uit maken van een groter geheel waar een structuur van eerstejaarsbelofte tot continentale renner opgemaakt wordt. Talentvolle renners zullen zo geen enkele stap moeten overslaan en op de meest zorgvuldige manier kunnen doorgroeien tot profwielrenner binnen de eigen structuur."

© VDB

Meerdere profs

De voorbije jaren kwamen onder meer Edward Theuns, Pieter Serry, Dimitri Claeys, Kirill Pozdnyakov, Conor Dunne, Mathias De Witte en Arjen Livyns uit voor het Anzegemse team van Vandenheede. Zij maken momenteel allen het mooie weer bij de profs. "Met spijt, maar ook met heel veel dankbaarheid willen we langs deze weg Stefaan Vanryssel van de firma VL Technics bedanken voor de jarenlange financiële inbreng als hoofdsponsor, maar meer nog als gepassioneerde wielervriend die elke dag klaar stond voor het team."

© VDB
"Wel is het zo, dat VL Technics afhaakt als hoofdsponsor maar het team zal doorgaan onder een andere sponsornaam die binnenkort bekend gemaakt zal worden", vertelt Vandenheede. "Meer nog, het team heeft grotere plannen en zal de komende jaren deel uit maken van een groter geheel waar een structuur van eerstejaarsbelofte tot continentale renner opgemaakt wordt. Talentvolle renners zullen zo geen enkele stap moeten overslaan en op de meest zorgvuldige manier kunnen doorgroeien tot profwielrenner binnen de eigen structuur."De voorbije jaren kwamen onder meer Edward Theuns, Pieter Serry, Dimitri Claeys, Kirill Pozdnyakov, Conor Dunne, Mathias De Witte en Arjen Livyns uit voor het Anzegemse team van Vandenheede. Zij maken momenteel allen het mooie weer bij de profs. "Met spijt, maar ook met heel veel dankbaarheid willen we langs deze weg Stefaan Vanryssel van de firma VL Technics bedanken voor de jarenlange financiële inbreng als hoofdsponsor, maar meer nog als gepassioneerde wielervriend die elke dag klaar stond voor het team."