De grote ploegen als Lotto, Quick-Step en Topsport Vlaanderen brachten geen enkele renner aan de start. Van een erg geanimeerde wedstrijd was er absoluut geen sprake al waren er vooral in de laatste ronden enkele korte ontsnappingen van o.a. Stijn Devolder en Yoeri Calleeuw en ook de plaatselijke elite zonder contract Fredric Vandewiele.

Uiteindelijk kwam het tot een sprint tussen Timothy Dupont en Laurens Devreese. De top vijf werd aangevuld met Xandro Meurisse, Lander Seynaeve en Stijn Debock. Op de foto winnaar Timothy Dupont. Er waren ook bloemen voor Belgisch kampioen EZC Stijn Debock.

(CLY-foto CLY)

De top 10

1. Timothy Dupont (Veranda's Willems-Crelan) de 100 km in 2u25:04 (gem 41,06 km/u)

2. Laurens De Vreese

3. Xandro Meurisse

4. Lander Seynaeve op 0:05

5. Stijn De Bock

6. Dieter Bouvry

7. Hakim Verbeure

8. Stephane Poulhies (Fra)

9. Stijn Devolder 0:22

10. Alexander Maes 1:10

Klik hieronder voor de volledige uitslag

Wedstrijduitslag 02_10_2017 OOSTROZEBEKE (W).pdf

De grote ploegen als Lotto, Quick-Step en Topsport Vlaanderen brachten geen enkele renner aan de start. Van een erg geanimeerde wedstrijd was er absoluut geen sprake al waren er vooral in de laatste ronden enkele korte ontsnappingen van o.a. Stijn Devolder en Yoeri Calleeuw en ook de plaatselijke elite zonder contract Fredric Vandewiele. Uiteindelijk kwam het tot een sprint tussen Timothy Dupont en Laurens Devreese. De top vijf werd aangevuld met Xandro Meurisse, Lander Seynaeve en Stijn Debock. Op de foto winnaar Timothy Dupont. Er waren ook bloemen voor Belgisch kampioen EZC Stijn Debock.(CLY-foto CLY)De top 101. Timothy Dupont (Veranda's Willems-Crelan) de 100 km in 2u25:04 (gem 41,06 km/u)2. Laurens De Vreese3. Xandro Meurisse4. Lander Seynaeve op 0:055. Stijn De Bock6. Dieter Bouvry7. Hakim Verbeure8. Stephane Poulhies (Fra)9. Stijn Devolder 0:2210. Alexander Maes 1:10Klik hieronder voor de volledige uitslag