Sportcomiteit last wielerwedstrijd af

© (Foto JS)
Redactie KW

Het Sportcomiteit Moorslede heeft beslist om de oefenwedstrijd voor nieuwelingen, die normaal gezien aanstaande zondag zou doorgaan in het centrum van de gemeente, af te gelasten.

“We willen geen risico’s nemen”, aldus voorzitter Jürgen Deceuninck. De voorbije dagen nam het aantal coronabesmettingen in Moorslede en omgeving toe. De wedstrijd voor nieuwelingen zou normaal gezien de enige wielerwedstrijd deze zomer in de gemeente zijn. Andere wedstrijden werden al enkele maanden geleden afgelast.

Na de eerste coronagolf besliste het sportcomiteit om toch een oefenwedstrijd te organiseren voor de nieuwelingen. In de gemeente wonen er een vijftal talentvolle nieuwelingen. “We willen geen risico’s nemen. Voor ieders veiligheid is dit de enige en correcte beslissing”, aldus Deceuninck die naast voorzitter van het sportcomiteit ook schepen van sport is in de gemeente.

(BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten