Bij de jongens 8 jaar was Thorben Van de Keer de enige deelnemer. Hij legde de drie kilometer af in 14 minuten en 4 seconden. Bij de jongens 9 jaar kwam Matheo Van Waes als eerste over de streep, voor Ralph-Jan Lauryssen en Lowik Van den Driessche. De overwinning bij de jongens 10 jaar was voor Wannes Descan, die Brent Ronse en Brent Biesbroeck voorbleef. Moreno Vanhuffel was dan weer de sterkste bij de jongens 11 jaar. Ook Jonas Pauwels en de Brit Fraser MacArthur mochten mee op het podium. Bij de meisjes 10 jaar ging de overwinning naar Valentina Vantomme, die voor Romy Debacquer en Oona Wandels finishte. Phebe Blieck was de enige deelneemster bij de meisjes 11 jaar.

Bij de aspiranten was Matteo Declercq de beste in de categorie jongens 12 jaar. Hij won voor Gilles Van Loo en Kyano Cottignies. Bij de jongens 13 jaar mocht Zeno Durie plaatsnemen op het hoogste schavotje, met naast zich Lars De Nys en Jul Hélin. Thorben Allaert was dan weer de beste bij de jongens 14 jaar. Hij bleef Tibo Vancompernolle en Miel Dekien voor. Bij de meisjes 12 jaar was Lore De Geest de enige deelneemster, in de categorie 14 jaar won Laerke Expeels voor Jana Van Compernolle en Fleur Van de Vyver.

De volledige uitslagen vindt u hier:

Miniemen 10 jaar jongens
Miniemen meisjes 10 jaar
Miniemen jongens 11 jaar
Aspiranten 12 jaar jongens
Aspiranten 13 jaar jongens
Aspiranten 13 jaar meisjes
Aspiranten 14 jaar jongens
Aspiranten 14 jaar meisjes

(Foto's IV)

miniemen 9 jaar jongens

miniemen 10 jaar jongens

miniemen 11 jaar jongens

miniemen 10 jaar meisjes

aspiranten 12 jaar jongens

aspiranten 13 jaar jongens

aspiranten 14 jaar jongens

aspiranten 14 jaar meisjes

Bij de jongens 8 jaar was Thorben Van de Keer de enige deelnemer. Hij legde de drie kilometer af in 14 minuten en 4 seconden. Bij de jongens 9 jaar kwam Matheo Van Waes als eerste over de streep, voor Ralph-Jan Lauryssen en Lowik Van den Driessche. De overwinning bij de jongens 10 jaar was voor Wannes Descan, die Brent Ronse en Brent Biesbroeck voorbleef. Moreno Vanhuffel was dan weer de sterkste bij de jongens 11 jaar. Ook Jonas Pauwels en de Brit Fraser MacArthur mochten mee op het podium. Bij de meisjes 10 jaar ging de overwinning naar Valentina Vantomme, die voor Romy Debacquer en Oona Wandels finishte. Phebe Blieck was de enige deelneemster bij de meisjes 11 jaar.Bij de aspiranten was Matteo Declercq de beste in de categorie jongens 12 jaar. Hij won voor Gilles Van Loo en Kyano Cottignies. Bij de jongens 13 jaar mocht Zeno Durie plaatsnemen op het hoogste schavotje, met naast zich Lars De Nys en Jul Hélin. Thorben Allaert was dan weer de beste bij de jongens 14 jaar. Hij bleef Tibo Vancompernolle en Miel Dekien voor. Bij de meisjes 12 jaar was Lore De Geest de enige deelneemster, in de categorie 14 jaar won Laerke Expeels voor Jana Van Compernolle en Fleur Van de Vyver.De volledige uitslagen vindt u hier: (Foto's IV)