Kenny De Moyer was de eerste aanvaller en reed drie van de tien ronden alleen vooruit met een maximale voorsprong van dertig seconden. Net voor half wedstrijd kreeg hij het gezelschap van Michiel Lambrecht en Lyen Christofano. De drie vonden elkaar en het peloton bleef hangen op dertig seconden.

Vooraan moest De Moyer op twee ronden van het einde afhaken zodat het een spurt werd met twee. Michiel Lambrecht, aan zijn eerste wedstrijd toe na zijn sleutelbeenbreuk, bleek de snelste vooral omdat Lyen Christofano met krampen de eindstreep overschreed.

Twaalf seconden na de winnaar spurtte Yakov Beirlaen vlotjes naar de derde plaats. Voor Michiel Lambrecht was het de vierde zege van het seizoen.

Top tien:

1. Lambrecht Michiel

2. Cristofano Iyen

3. Beirlaen Jakov

4. Hoorne Robin

5. Deceuninck Andreas

6. De Moyer Kenay

7. Bultynck Douwe

8. Lannoo Koen

9. Clauw Thibo

10. Eeckhout Sander

Bekijk hieronder de volledige uitslag.

uitslag_nieuwelingen_Lauwe

Kenny De Moyer was de eerste aanvaller en reed drie van de tien ronden alleen vooruit met een maximale voorsprong van dertig seconden. Net voor half wedstrijd kreeg hij het gezelschap van Michiel Lambrecht en Lyen Christofano. De drie vonden elkaar en het peloton bleef hangen op dertig seconden. Vooraan moest De Moyer op twee ronden van het einde afhaken zodat het een spurt werd met twee. Michiel Lambrecht, aan zijn eerste wedstrijd toe na zijn sleutelbeenbreuk, bleek de snelste vooral omdat Lyen Christofano met krampen de eindstreep overschreed. Twaalf seconden na de winnaar spurtte Yakov Beirlaen vlotjes naar de derde plaats. Voor Michiel Lambrecht was het de vierde zege van het seizoen.Top tien:1. Lambrecht Michiel2. Cristofano Iyen3. Beirlaen Jakov4. Hoorne Robin5. Deceuninck Andreas6. De Moyer Kenay7. Bultynck Douwe8. Lannoo Koen9. Clauw Thibo10. Eeckhout SanderBekijk hieronder de volledige uitslag.