Vantomme liet Vereecken ter plaatse en soleerde naar de overwinning. Twee dagen eerder liet hij al van zich horen, toen werd hij tweede in de GP Raf Jonckheere. Op woensdagmiddag was het dus wél prijs. Vantomme is geen onbekende, hij was vroeger nog een verdienstelijk klassieke renner bij het WorldTour-team Team Katusha en valt nu op in de positieve zin bij het continentale team Tarteletto - Isorex.

Vantomme was over het parcours van 166 kilometer in Reningelst de beste van de 126 deelnemers. Het parcours was selectief genoeg om de renners in kleine groepjes te laten binnendruppelen. Meer dan de helft van de deelnemers gaf vroegtijdig op.

Top 10

1 Maxime Vantomme

2 Thomas Vereecken

3 Maxime Farazijn

4 Thomas Joseph

5 Stijn Appel

6 Polychronis Tzortzakis

7 John-Ross Clauw

8 Tom Vermeer

9 Stijn Van Tricht

10 Cedric Beullens

Hier vind je de volledige uitslag.

Vantomme liet Vereecken ter plaatse en soleerde naar de overwinning. Twee dagen eerder liet hij al van zich horen, toen werd hij tweede in de GP Raf Jonckheere. Op woensdagmiddag was het dus wél prijs. Vantomme is geen onbekende, hij was vroeger nog een verdienstelijk klassieke renner bij het WorldTour-team Team Katusha en valt nu op in de positieve zin bij het continentale team Tarteletto - Isorex. Vantomme was over het parcours van 166 kilometer in Reningelst de beste van de 126 deelnemers. Het parcours was selectief genoeg om de renners in kleine groepjes te laten binnendruppelen. Meer dan de helft van de deelnemers gaf vroegtijdig op.Top 101 Maxime Vantomme2 Thomas Vereecken3 Maxime Farazijn4 Thomas Joseph5 Stijn Appel6 Polychronis Tzortzakis7 John-Ross Clauw8 Tom Vermeer9 Stijn Van Tricht10 Cedric BeullensHier vind je de volledige uitslag.