Marith Vanhove (De Molenspurters Meulebeke) won in de sprint met een selecte groep voor Lani Wittevrongel uit Oostkamp en Fien Masure uit Oost-Vlaanderen. Marith blikt tevreden terug. "Met mijn nationale titel is mijn seizoen nu al geslaagd. Het is tijd om de fiets eens een week aan de kant te zetten."

Winst voor Marith Vanhove voor Lani Wittevrongel en Fien Masure, VDB
Winst voor Marith Vanhove voor Lani Wittevrongel en Fien Masure © VDB

Bij de eerstejaars nieuwelingen won Yoran Van Gucht uit Oost-Vlaanderen. Ooigemnaar Noah Verschichele was met zijn tiende plaats de eerste West-Vlaming en provinciaal kampioen Joran Luyssen kwam werd dertiende.

Bij de tweedejaars nieuwelingen ging de titel naar Stijn Degeest uit Vlaams-Brabant. Wingenaar Wout Remmerie eindigde net naast het podium, op de vierde plaats. West-Vlaams kampioen Jelle Harteel kwam als zevende over de finish.

Marith Vanhove (De Molenspurters Meulebeke) won in de sprint met een selecte groep voor Lani Wittevrongel uit Oostkamp en Fien Masure uit Oost-Vlaanderen. Marith blikt tevreden terug. "Met mijn nationale titel is mijn seizoen nu al geslaagd. Het is tijd om de fiets eens een week aan de kant te zetten."Bij de eerstejaars nieuwelingen won Yoran Van Gucht uit Oost-Vlaanderen. Ooigemnaar Noah Verschichele was met zijn tiende plaats de eerste West-Vlaming en provinciaal kampioen Joran Luyssen kwam werd dertiende. Bij de tweedejaars nieuwelingen ging de titel naar Stijn Degeest uit Vlaams-Brabant. Wingenaar Wout Remmerie eindigde net naast het podium, op de vierde plaats. West-Vlaams kampioen Jelle Harteel kwam als zevende over de finish.