Joran Luyssen bevestigde zijn goede vorm van de eerste maanden van het wielerseizoen, door in De Panne het PK op zijn naam te schrijven. De jonge wielrenner van WP De Molenspurters Meulebeke bleef in een spurt met vier Yaurick Leenknegt (Cycling Team Luc Wallays - Jonge Renners Roeselare) en diens teamgenoot Wout Vansteenkiste voor. Nicholas Goossens (Zannata-Galloo Team) was vierde.

© (Foto Coghe)
© (Foto Coghe)

Bij de tweedejaars mocht Jelle Harteel (Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC) op het hoogste schavotje plaatsnemen. Hij bleef in de spurt zijn teamgenoot Michiel Lambrecht en Wout Remmerie (WP De Molenspurters Meulebeke voor). Inion Sander (Zannata-Galloo Team) en Alec Segaert (Gaverzicht-Be-Okay) maakten de top vijf vol.

De volledige uitslag vindt u hier:

© (Foto Coghe)

PK Nieuwelingen De Panne

Joran Luyssen bevestigde zijn goede vorm van de eerste maanden van het wielerseizoen, door in De Panne het PK op zijn naam te schrijven. De jonge wielrenner van WP De Molenspurters Meulebeke bleef in een spurt met vier Yaurick Leenknegt (Cycling Team Luc Wallays - Jonge Renners Roeselare) en diens teamgenoot Wout Vansteenkiste voor. Nicholas Goossens (Zannata-Galloo Team) was vierde.Bij de tweedejaars mocht Jelle Harteel (Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC) op het hoogste schavotje plaatsnemen. Hij bleef in de spurt zijn teamgenoot Michiel Lambrecht en Wout Remmerie (WP De Molenspurters Meulebeke voor). Inion Sander (Zannata-Galloo Team) en Alec Segaert (Gaverzicht-Be-Okay) maakten de top vijf vol.De volledige uitslag vindt u hier: