https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Grote prijs van Ingelmunster juniores afgelast

© (Foto CLY)
Redactie KW

Wc De Patrickvrienden gooien de handdoek in de ring. De 50tigste editie van de interclub voor juniores te Ingelmunster die zou verreden worden op zaterdag 22 augustus 2020, zou een grote feesteditie moeten worden. Een nieuw parcours met twee kuitenbijters zoals de nieuwe centrumbrug en de Wantebrug.

Reeds 25 ploegen schreven zich in voor deze vijftigste grote prijs van Ingelmunster. Ook de plaatselijke renners Ayton Soenens en buur Alec Segaert zouden van de partij zijn. Jammer voor de jongeren maar de gezondheid gaat voor alles. De piek, de heropflakkering, de tweede golf van het coronavirus gooit echter roet in het eten zodat het bestuur van de Patrickvrienden dient de handdoek in de ring te gooien voor de organisatie van de interclub voor juniores die zou doorgaan op zaterdag 22 augustus 2020 in Ingelmunster.

Secretaris Krist Vandesompele reageerde ontgoocheld dat de vijftigste editie niet kon doorgaan maar hij begreep best dat de gezondheid van jong en oud de voorrang krijgt. “De beslissing van extra Corona-maatregelen door de burgemeesters van de 16 Midwest -gemeenten hebben de doorslag gegeven voor deze beslissing”, besloot secretaris Krist Vandesompele. Foto bestuur Patrickvrienden dat de knoop doorhakte en de trofee van Ingelmunster naar volgend jaar verschuift.

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.