"Het is al een tijdje geleden dat we nog eens op verplaatsing mochten. Nu trekken we vijf dagen doorheen Vlaams-Brabant. Ik heb er wel al enkele stages opzitten en ik heb al twee oefenkoersen op mijn conto staan. Eén in Kruisem en één in Kemmel. Dat viel wel mee. Met de Ronde van Vlaams-Brabant krijg ik nu ineens vijf koersdagen op rij. Eigenlijk is deze rittenkoers een samenvloeiing van vijf aparte wedstrijden maar het is wel leuk de conditie op deze manier op te bouwen. Eigenlijk is het ideaal om de conditie wat aan te scherpen", stelde Iserbyt.

Rekent Eli Iserbyt op het kopmanschap binnen zijn team? "Daar is nog niet over gesproken. Ik zie deze Ronde van Vlaams-Brabant eerder als vijf losse kermiskoersen. De moeilijkheidsgraad ligt niet zo hoog wegens net iets te vlak, maar je kan je er wel afbeulen. Ik denk dan ook dat Laurens Sweeck met zijn sprint er iets meer kan aanvangen dan ikzelf met mijn lichtgewicht. Mijn volgende koers is de Ronde van Wallonië. En dan de crossen? De Rapencross van Lokeren is al weggevallen. Het seizoen zou sowieso later beginnen maar nu zal het nog wat later zijn. Dat betekent dat het programma wat dikker opeengepakt zal zitten. Het zal van bij het begin de opdracht zijn om goed te zijn. Maar eerst de Ronde van Vlaams-Brabant."

(Belga)

"Het is al een tijdje geleden dat we nog eens op verplaatsing mochten. Nu trekken we vijf dagen doorheen Vlaams-Brabant. Ik heb er wel al enkele stages opzitten en ik heb al twee oefenkoersen op mijn conto staan. Eén in Kruisem en één in Kemmel. Dat viel wel mee. Met de Ronde van Vlaams-Brabant krijg ik nu ineens vijf koersdagen op rij. Eigenlijk is deze rittenkoers een samenvloeiing van vijf aparte wedstrijden maar het is wel leuk de conditie op deze manier op te bouwen. Eigenlijk is het ideaal om de conditie wat aan te scherpen", stelde Iserbyt. Rekent Eli Iserbyt op het kopmanschap binnen zijn team? "Daar is nog niet over gesproken. Ik zie deze Ronde van Vlaams-Brabant eerder als vijf losse kermiskoersen. De moeilijkheidsgraad ligt niet zo hoog wegens net iets te vlak, maar je kan je er wel afbeulen. Ik denk dan ook dat Laurens Sweeck met zijn sprint er iets meer kan aanvangen dan ikzelf met mijn lichtgewicht. Mijn volgende koers is de Ronde van Wallonië. En dan de crossen? De Rapencross van Lokeren is al weggevallen. Het seizoen zou sowieso later beginnen maar nu zal het nog wat later zijn. Dat betekent dat het programma wat dikker opeengepakt zal zitten. Het zal van bij het begin de opdracht zijn om goed te zijn. Maar eerst de Ronde van Vlaams-Brabant."(Belga)