Iserbyt won de eerste twee Wereldbekers in de Verenigde Staten en is leider in het klassement. Verder won hij ook in Gieten afgelopen weekend en bezet hij dus eveneens de leidersplaats in de Superprestige, die acht manches telt.

De West-Vlaming heeft een vast contract bij de Superprestige, maar niet voor de wedstrijden in Boom en Zonhoven en ondanks zijn zege dus vorige week komt daar geen verandering in. "We blijven de planning behouden", klinkt het bij Pauwels Sauzen-Bingoal. "Eli start alleen in Bern." Overigens won Iserbyt vorig jaar de wedstrijd in Bern bij de beloften.

"Ik zet alles op dat klassement in de Wereldbeker", zei Iserbyt nog afgelopen zondag. "Op mijn leeftijd kan ik nog niet de drie klassementen combineren, de Superprestige is dit seizoen nog geen doel."

Iserbyt leidt het klassement in de Wereldbeker met 160 punten, 20 meer dan Toon Aerts, Gianni Vermeersch staat derde met 120 punten. Bij de dames topt de Tsjechische Katerina Nash het klassement met 150 punten, de Canadese Maghalie Rochette is tweede met 135 punten, de Amerikaanse Clara Honsinger staat derde met 125 punten. Zowel Rochette, als Honsinger zijn er niet bij in Bern.

Geen Iserbyt, en ook geen Michael Vanthourenhout in Boom trouwens die ziek is en alles op Bern zet. Met Laurens Sweeck is dus slechts één kopman van Pauwels Sauzen Bingoal van de partij. Toon Aerts van Telenet-Baloise Lions, vorig jaar tweede in Boom na winnaar Mathieu van der Poel, neemt eveneens deel. Quinten Hermans, tweede in Gieten, kan tot slot een gooi doen naar de leidersplaats op het terrein De Schorre.

Bij de dames leidt Ceylin del Carmen Alvarado, voor Sanne Cant en Yara Kastelijn in de Superprestige.

(Belga)

Iserbyt won de eerste twee Wereldbekers in de Verenigde Staten en is leider in het klassement. Verder won hij ook in Gieten afgelopen weekend en bezet hij dus eveneens de leidersplaats in de Superprestige, die acht manches telt. De West-Vlaming heeft een vast contract bij de Superprestige, maar niet voor de wedstrijden in Boom en Zonhoven en ondanks zijn zege dus vorige week komt daar geen verandering in. "We blijven de planning behouden", klinkt het bij Pauwels Sauzen-Bingoal. "Eli start alleen in Bern." Overigens won Iserbyt vorig jaar de wedstrijd in Bern bij de beloften. "Ik zet alles op dat klassement in de Wereldbeker", zei Iserbyt nog afgelopen zondag. "Op mijn leeftijd kan ik nog niet de drie klassementen combineren, de Superprestige is dit seizoen nog geen doel."Iserbyt leidt het klassement in de Wereldbeker met 160 punten, 20 meer dan Toon Aerts, Gianni Vermeersch staat derde met 120 punten. Bij de dames topt de Tsjechische Katerina Nash het klassement met 150 punten, de Canadese Maghalie Rochette is tweede met 135 punten, de Amerikaanse Clara Honsinger staat derde met 125 punten. Zowel Rochette, als Honsinger zijn er niet bij in Bern. Geen Iserbyt, en ook geen Michael Vanthourenhout in Boom trouwens die ziek is en alles op Bern zet. Met Laurens Sweeck is dus slechts één kopman van Pauwels Sauzen Bingoal van de partij. Toon Aerts van Telenet-Baloise Lions, vorig jaar tweede in Boom na winnaar Mathieu van der Poel, neemt eveneens deel. Quinten Hermans, tweede in Gieten, kan tot slot een gooi doen naar de leidersplaats op het terrein De Schorre. Bij de dames leidt Ceylin del Carmen Alvarado, voor Sanne Cant en Yara Kastelijn in de Superprestige.(Belga)