Corcoo, het bedrijf achter de IJzeren Briek-trofee

In de trofeeën zijn de silhouetten van Briek Schotte én de laureaten Shari Bossuyt en Yves Lampaert verwerkt. © Davy Coghe
Lieven Mathys
Lieven Mathys Community KW

Yves Lampaert en Shari Bossuyt zijn de IJzeren Brieks van 2021. De trofee die de 30-jarige profwielrenner en 21-jarige profwielrenster in ontvangst mochten nemen, is van de hand van Peter Coopman van het metaalverwerkend bedrijf Corcoo.

Toen we aanklopten bij Peter Coopman van het metaalverwerkend bedrijf Corcoo uit Wingene voor de realisaties van onze trofee IJzeren Briek had hij meteen een idee om de profielen van de laureaten in cortenstaal te realiseren. Een gepersonaliseerde trofee dus? Daar waren we uiteraard meteen voor gewonnen.

En wat als we dat nu eens zouden combineren met de iconische foto van wielerlegende Briek Schotte? Dus vroegen en kregen we toestemming van topfotograaf én wielerfanaat Stephan Vanfleteren om de foto in de trofee te verwerken. Hoe meer IJzeren Briek kan de trofee zijn?

“Niets is onmogelijk”, lezen we op de website van metaalbewerker Peter Coopman die enkel met cortenstaal werkt en levert aan zowel aannemers, particulieren en gemeentes. Met deze trofeeën bewijst hij dat ook. (mlt)

Meer info over Corcoo vind je op www.corcoo.be. Met dank aan Stephan Vanfleteren. Info: www.stephanvanfleteren.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.