Sam(uel) Culverwell is sinds acht september actief in het Vlaamse circuit, en wist sindsdien ook al in Bachte-Maria-Leerne te winnen. Afgelopen vrijdag moest de Brit nog de duimen leggen voor Jens Vandenbogaerde in een sprint-à-deux, maar op zaterdag was het voor een tweede keer prijs.

De Brit won met een kleine voorsprong op zijn medevluchter. Eerder dit jaar werd Culverwell ook al twaalfde in het Brits kampioenschap voor elites, als eerstejaarsbelofte nota bene. Zien we deze Brit straks terug in het procircuit?

Sam(uel) Culverwell is sinds acht september actief in het Vlaamse circuit, en wist sindsdien ook al in Bachte-Maria-Leerne te winnen. Afgelopen vrijdag moest de Brit nog de duimen leggen voor Jens Vandenbogaerde in een sprint-à-deux, maar op zaterdag was het voor een tweede keer prijs. De Brit won met een kleine voorsprong op zijn medevluchter. Eerder dit jaar werd Culverwell ook al twaalfde in het Brits kampioenschap voor elites, als eerstejaarsbelofte nota bene. Zien we deze Brit straks terug in het procircuit?