In de eerste ronde plaatsten Arnaud Deleu en Jo Maes een tempoversnelling, maar ze kregen vlug het gezelschap van Arne Santy en Kevin Neirynck. De vier werden er een ronde later tien en de goede vlucht van negen, Arnaud Deleu haakte vooraan af, was vertrokken. De achtervolgers verloren zoveel terrein dat ze vroegtijdig uit koers werden genomen.

In de slotronden kwamen er voorin aanvallen van Ricky Rosseel en David Geldhof, nadien van Kevin Neirynck en Jens Vandenbogaerde, waardoor Jo Maes in de slotronden moest afhaken. Op de spurt van Jens Vandenbogaerde stond weer geen maat, hij pakte zijn derde zege in amper acht dagen tijd. Zo brengt hij zijn totaal, naast zijn zege in de oefenkoers van Emmelgem, op tien officiële zeges. Berre Delesie en David Geldhof werden tweede en derde.

Bekijk hier nog eens de volledige uitslag.

(WO)

In de eerste ronde plaatsten Arnaud Deleu en Jo Maes een tempoversnelling, maar ze kregen vlug het gezelschap van Arne Santy en Kevin Neirynck. De vier werden er een ronde later tien en de goede vlucht van negen, Arnaud Deleu haakte vooraan af, was vertrokken. De achtervolgers verloren zoveel terrein dat ze vroegtijdig uit koers werden genomen. In de slotronden kwamen er voorin aanvallen van Ricky Rosseel en David Geldhof, nadien van Kevin Neirynck en Jens Vandenbogaerde, waardoor Jo Maes in de slotronden moest afhaken. Op de spurt van Jens Vandenbogaerde stond weer geen maat, hij pakte zijn derde zege in amper acht dagen tijd. Zo brengt hij zijn totaal, naast zijn zege in de oefenkoers van Emmelgem, op tien officiële zeges. Berre Delesie en David Geldhof werden tweede en derde. (WO)