De organisatoren kregen 73 renners aan de start voor 90 km, verdeeld over twintig ronden. Het tempo lag met een gemiddelde van ruim 43 kilometer per uur hoog. In de negende ronde gingen vier renners ervandoor: Victor Vercouillie, Alex Vandenbulcke, Warre Vangheluwe en de Ierse deelnemer Nathan Keown.

Het viertal bleef de rest van de wedstrijd voorop en had aan de aankomst om en bij de anderhalve minuut voorsprong op het verbrokkelde peloton. De spurt voor de zege werd van ver op gang getrokken door Warre Vangheluwe, die een kleine voorsprong nam op zijn drie metgezellen. Hij had alle tijd om zegevierend de handen in de lucht te gooien. Het was zijn derde overwinning van het seizoen. In het voorjaar won hij ook al op 't Rozeveld. "Ik kende die Ierse medevluchter niet, maar zag dat hij heel wat kracht in de benen had", zegt hij. "Maar gelukkig kon ik hem vrij gemakkelijk kloppen."

Nathan Keown werd tweede, Alex Vandenbulcke derde en Victor Vercouillie vierde. De spurt van de voorbode van het peloton werd gewonnen door de Brit Tom Portsmouth, die vijfde werd. De zegebloemen werden overhandigd door de Torhoutse schepen van Sport Rita Dewulf.

De organisatoren kregen 73 renners aan de start voor 90 km, verdeeld over twintig ronden. Het tempo lag met een gemiddelde van ruim 43 kilometer per uur hoog. In de negende ronde gingen vier renners ervandoor: Victor Vercouillie, Alex Vandenbulcke, Warre Vangheluwe en de Ierse deelnemer Nathan Keown.Het viertal bleef de rest van de wedstrijd voorop en had aan de aankomst om en bij de anderhalve minuut voorsprong op het verbrokkelde peloton. De spurt voor de zege werd van ver op gang getrokken door Warre Vangheluwe, die een kleine voorsprong nam op zijn drie metgezellen. Hij had alle tijd om zegevierend de handen in de lucht te gooien. Het was zijn derde overwinning van het seizoen. In het voorjaar won hij ook al op 't Rozeveld. "Ik kende die Ierse medevluchter niet, maar zag dat hij heel wat kracht in de benen had", zegt hij. "Maar gelukkig kon ik hem vrij gemakkelijk kloppen."Nathan Keown werd tweede, Alex Vandenbulcke derde en Victor Vercouillie vierde. De spurt van de voorbode van het peloton werd gewonnen door de Brit Tom Portsmouth, die vijfde werd. De zegebloemen werden overhandigd door de Torhoutse schepen van Sport Rita Dewulf.