Wanty-Groupe Gobert lanceert opvallende vacature: chef-kok gezocht voor de Tour

Guillaume Van Keirsbulck is één van de renners van Wanty-Groupe Gobert. © a-Belga
Redactie KW

Wielerploeg Wanty-Groupe Gobert is op zoek naar een chef-kok voor het Critérium du Dauphiné (3 tot 10 juni) en de Tour de France (7 tot 29 juli).

De kok reist gedurende de periode van deze twee rittenwedstrijden mee met de ploeg en verzorgt dagelijks gezonde en afwisselende maaltijden voor de acht renners van het team. Hij wordt daarin bijgestaan door een verzorger. Kennis van sportdiëtetiek is een pluspunt.

Ben jij een kok met ervaring op zoek naar een uniek avontuur met een professionele wielerploeg? Kan je je vrijmaken voor deze twee van de grootste sportevenementen ter wereld? Stel je dan kandidaat door een mail met je motivatie en curriculum vitae (Nederlands/Frans) te sturen naar info@wanty-groupegobert.be.

Ook busschauffeur gezocht

Wielerploeg Wanty-Groupe Gobert is ook op zoek naar een buschauffeur (rijbewijs D) op zelfstandige basis voor een programma doorheen het hele jaar. De buschauffeur reist mee met de ploeg in tal van wedstrijden en vervoert renners en materiaal op de bus. Hij onderhoudt zijn bus en na de wedstrijd masseert hij ook een renner. Ervaring met massages is dus een pluspunt.

Ben jij een buschauffeur met ervaring die zin heeft in sportieve avonturen over heel Europa met een professionele wielerploeg? Stel je dan kandidaat door een mail met je motivatie en curriculum vitae (Nederlands/Frans) te sturen naar info@wanty-groupegobert.be.

Bij Wanty-Groupe Gobert rijden de West-Vlamingen Guillaume Van Keirsbulck, Tom Devriendt, Timothy Dupont, Xandro Meurisse en Pieter Vanspeybrouck.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier