De 29-jarige Van Asbroeck haalde het na 198,6 kilometer in een sprint heel erg nipt voor Oliver Naesen (AG2R La Mondiale). De Nederlander Jos van Emden (Team Jumbo-Visma) werd derde. De top vijf werd vervolledigd door de Nederlander Timo Roosen en Jens Keukeleire. Jasper Stuyven kwam als zesde over de finish, Jenthe Biermans werd tiende.

Werelduurrecordhouder Victor Campenaerts zette in het slot een solo op, maar hij werd op ruim vijf kilometer van de meet ingerekend door de achtervolgers. Van Asbroeck volgt op de erelijst van de Mémorial Frank Vandenbroucke de Nederlander Danny van Poppel op.

(BELGA)

De 29-jarige Van Asbroeck haalde het na 198,6 kilometer in een sprint heel erg nipt voor Oliver Naesen (AG2R La Mondiale). De Nederlander Jos van Emden (Team Jumbo-Visma) werd derde. De top vijf werd vervolledigd door de Nederlander Timo Roosen en Jens Keukeleire. Jasper Stuyven kwam als zesde over de finish, Jenthe Biermans werd tiende.Werelduurrecordhouder Victor Campenaerts zette in het slot een solo op, maar hij werd op ruim vijf kilometer van de meet ingerekend door de achtervolgers. Van Asbroeck volgt op de erelijst van de Mémorial Frank Vandenbroucke de Nederlander Danny van Poppel op.(BELGA)