Dit jaar liet hij zich als klassiek renner opmerken in de Ronde van Vlaanderen, waar hij 30ste eindigde. Hij eindigde ook derde in de tweede etappe van de Rhône-Alpes Isère Tour. Devriendt wordt stilaan een vaste waarde in de ploeg. Hij vervoegde onze procontinentale formatie al in 2015, nu blijft hij dus zeker tot eind 2020.

"De ploeg maakte al redelijk snel kenbaar dat ze mijn contract wilden verlengen", zegt Tom Devriendt. "Dat is een mooi teken van vertrouwen. In het voorjaar heb ik me laten zien en ik ben ook gegroeid als vaste pion in de trein voor Timothy Dupont. Volgend jaar wil ik me nog meer profileren in het voorjaar. Mijn prestatie in de Ronde van Vlaanderen smaakt naar meer. Ik ben niet gemaakt om kopman te zijn, maar ik stel als doel in een vrije rol sterk te presteren in bepaalde klassiekers."

"De ploeg weet dat ze op mij kan rekenen. Ik ben misschien niet de meest constante renner, maar in de wedstrijden waar ze op mij rekenen sta ik ten dienste van de ploeg. Ik ben ook wel een sfeermaker en voel me supergoed hier. De contractverlenging van Xandro Meurisse was enorm belangrijk voor mij. We zijn al lang beste vrienden en ik haal echt energie uit gasten als hem."

"Ik sukkelde de afgelopen weken wat met mijn knie. Daardoor moest ik opgeven in de Ronde van Oostenrijk. Maar ik hoop dat die problemen nu van de baan zijn. Ik stel me nog als doel om te presteren in het najaar, zoals vorig jaar. Allereerst trek ik naar de Ronde van Denemarken, waar ik Xandro Meurisse mee zal ondersteunen."

Dit jaar liet hij zich als klassiek renner opmerken in de Ronde van Vlaanderen, waar hij 30ste eindigde. Hij eindigde ook derde in de tweede etappe van de Rhône-Alpes Isère Tour. Devriendt wordt stilaan een vaste waarde in de ploeg. Hij vervoegde onze procontinentale formatie al in 2015, nu blijft hij dus zeker tot eind 2020."De ploeg maakte al redelijk snel kenbaar dat ze mijn contract wilden verlengen", zegt Tom Devriendt. "Dat is een mooi teken van vertrouwen. In het voorjaar heb ik me laten zien en ik ben ook gegroeid als vaste pion in de trein voor Timothy Dupont. Volgend jaar wil ik me nog meer profileren in het voorjaar. Mijn prestatie in de Ronde van Vlaanderen smaakt naar meer. Ik ben niet gemaakt om kopman te zijn, maar ik stel als doel in een vrije rol sterk te presteren in bepaalde klassiekers.""De ploeg weet dat ze op mij kan rekenen. Ik ben misschien niet de meest constante renner, maar in de wedstrijden waar ze op mij rekenen sta ik ten dienste van de ploeg. Ik ben ook wel een sfeermaker en voel me supergoed hier. De contractverlenging van Xandro Meurisse was enorm belangrijk voor mij. We zijn al lang beste vrienden en ik haal echt energie uit gasten als hem.""Ik sukkelde de afgelopen weken wat met mijn knie. Daardoor moest ik opgeven in de Ronde van Oostenrijk. Maar ik hoop dat die problemen nu van de baan zijn. Ik stel me nog als doel om te presteren in het najaar, zoals vorig jaar. Allereerst trek ik naar de Ronde van Denemarken, waar ik Xandro Meurisse mee zal ondersteunen."