1. André Greipel

De absolute blikvanger. De spurtbom van Lotto-Soudal kwam vorig seizoen in extremis aan de start en werd vierde nadat hij met gemak de pelotonspurt voor plaats vier won. In een massaspurt wordt de Duitser de te kloppen man.

© BELGA

2. Jens Debusschere

De Dadizelenaar van Lotto-Soudal won de voorlaatste editie in 2015 en beschikt eveneens over snelle benen.

© BELGA

3. Jens Keukeleire

De Bruggeling komt eveneens uit voor Lotto Soudal, dat dit jaar dus over meer troeven beschikt in de sprint, terwijl het Belgische WorldTourteam vorig jaar eerder met klimmers aan de start kwam.

© BELGA

4. Sep Vanmarcke

Zijn team EF Education First-Drapac komt net als Vanmarcke voor het eerst aan de start. Mengt hij zich in de spurt of gaat hij voor een late uitval, zoals Jelle Wallays in 2014?

© BELGA

5. Stijn Devolder

Zelfs op zijn 39ste is de renner van Veranda's Willems-Crelan een kanshebber.

© BELGA

6. Guillaume Van Keirsbulck

GVK is één van de drie ex-winnaars aan de start. Hij etaleerde zijn vorm onlangs met winst in de Antwerp Port Epic.

© BELGAIMAGE

7. Davide Rebellin

47 jaar, maar nog steeds messcherp. Ongetwijfeld de renner met het strafste palmares: Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico, de Waalse Pijl, LBL en de Amstel Gold Race zijn maar enkele van zijn prachtige zeges.

© BELGA

8. Kenny Dehaes

In 2018 won de 33-jarige spurter van Aqua Project Veranclassic de GP Denain en GP de la Ville de Pérenchies.

© BELGA

9. Brian van Goethem

Roompot-Nederlandse Loterij komt eveneens met een sterke ploeg aan de start: Wouter Wippert, Jan-Willem van Schip en Brian van Goethem, vorig jaar nog derde. De Nederlander trekt overigens voor twee jaar naar Lotto-Soudal.

© BELGAIMAGE

10. Carl Fredrik Hagen

Nu misschien nog niet zo bekend, maar de 26-jarige Noor van Joker Icopal is ook één van de nieuwe namen bij Lotto-Soudal vanaf 2019.

De absolute blikvanger. De spurtbom van Lotto-Soudal kwam vorig seizoen in extremis aan de start en werd vierde nadat hij met gemak de pelotonspurt voor plaats vier won. In een massaspurt wordt de Duitser de te kloppen man.De Dadizelenaar van Lotto-Soudal won de voorlaatste editie in 2015 en beschikt eveneens over snelle benen.De Bruggeling komt eveneens uit voor Lotto Soudal, dat dit jaar dus over meer troeven beschikt in de sprint, terwijl het Belgische WorldTourteam vorig jaar eerder met klimmers aan de start kwam.Zijn team EF Education First-Drapac komt net als Vanmarcke voor het eerst aan de start. Mengt hij zich in de spurt of gaat hij voor een late uitval, zoals Jelle Wallays in 2014?Zelfs op zijn 39ste is de renner van Veranda's Willems-Crelan een kanshebber.GVK is één van de drie ex-winnaars aan de start. Hij etaleerde zijn vorm onlangs met winst in de Antwerp Port Epic. 47 jaar, maar nog steeds messcherp. Ongetwijfeld de renner met het strafste palmares: Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico, de Waalse Pijl, LBL en de Amstel Gold Race zijn maar enkele van zijn prachtige zeges. In 2018 won de 33-jarige spurter van Aqua Project Veranclassic de GP Denain en GP de la Ville de Pérenchies.Roompot-Nederlandse Loterij komt eveneens met een sterke ploeg aan de start: Wouter Wippert, Jan-Willem van Schip en Brian van Goethem, vorig jaar nog derde. De Nederlander trekt overigens voor twee jaar naar Lotto-Soudal.Nu misschien nog niet zo bekend, maar de 26-jarige Noor van Joker Icopal is ook één van de nieuwe namen bij Lotto-Soudal vanaf 2019.