Sente Sentjens eindigde tweede. Kenji Coenen legde beslag op de derde plaats. Bij de aspiranten meisjes 14 jaar was de overwinning voor Chelsey Saintobyn.

Aspiranten 13 jaar

1.DE LEYN Matthé 2.SCHELDEMAN Xander 3.DELESTRAIT Tommy - 1.VAN GOETHEM Lore., GC
1.DE LEYN Matthé 2.SCHELDEMAN Xander 3.DELESTRAIT Tommy - 1.VAN GOETHEM Lore. © GC

Bij de dertienjarige aspiranten was de overwinning voor Matthé De Leyn. In een sprint met twee haalde hij het voor Xander Scheldeman. 50 seconden later sprintte Tommy Delestrait naar een derde plaats.

Bij de meisjes was de overwinning voor Lore Van Goethem.

Aspiranten 12 jaar

1.DE BUYSSER Auke 2.DESIMPELAERE Ward 3.MOORTGAT Senne., GC
1.DE BUYSSER Auke 2.DESIMPELAERE Ward 3.MOORTGAT Senne. © GC

Bij de twaalfjarige aspiranten sprintte Auke De Buysser het snelst. Ward Desimpelaere en Senne Moortgat werden respectievelijk tweede en derde.

Bij de meisjes stond er geen maat op Auke De Buysser.

Miniemen 11 jaar

1.COTTIGNIES Kyano 2.CARDINAL Florent 3.VAN DER VEKEN Elena., GC
1.COTTIGNIES Kyano 2.CARDINAL Florent 3.VAN DER VEKEN Elena. © GC

Bij de elfjarige miniemen sprintte Kyano Cottignies het snelst in een groep van negen. Florent Cardinal werd tweede. De Nederlandse Elena Van Der Vleken werd heel knap derde en was zo ook eerste bij de meisjes.

Miniemen 10 jaar

1.DIERICKX Liam 2.VANHUFFEL Moreno 3. MANSSENS Quinten., GC
1.DIERICKX Liam 2.VANHUFFEL Moreno 3. MANSSENS Quinten. © GC

Bij de tienjarige miniemen was Liam Dierickx de rapste in een kleine groep van vijf renners. Moreno Vanhuffel en Quiten Manssens werden respectievelijk tweede en derde.

Bij de meisjes ging de overwinning naar Kiljana Joos.

Miniemen 9 jaar

1.DESCAN Wannes 2.DEPREZ Liam 3.NEIRINCK Mathis., GC
1.DESCAN Wannes 2.DEPREZ Liam 3.NEIRINCK Mathis. © GC

Bij de negenjarige miniemen haalde Wannes Descan het nipt voor Liam Deprez. Mathis Neirinck haalde het op bijna 20 seconden net voor Jitse Goemaere.

Bij de meisjes was Romy Debacquer de beste.

Miniemen 8 jaar

1.DE SCHUYTENEER Matteo 2.GEERARDYN Tristan 3.DEMAN Marthijn., GC
1.DE SCHUYTENEER Matteo 2.GEERARDYN Tristan 3.DEMAN Marthijn. © GC

Bij de achtjarige miniemen won Matteo De Schuyteneer solo. Tristan Geerardyn werd twee, Marthijn Deman derde.

Bij de meisjes was de overwinning voor Romy Deprince.

Sente Sentjens eindigde tweede. Kenji Coenen legde beslag op de derde plaats. Bij de aspiranten meisjes 14 jaar was de overwinning voor Chelsey Saintobyn.Bij de dertienjarige aspiranten was de overwinning voor Matthé De Leyn. In een sprint met twee haalde hij het voor Xander Scheldeman. 50 seconden later sprintte Tommy Delestrait naar een derde plaats.Bij de meisjes was de overwinning voor Lore Van Goethem.Bij de twaalfjarige aspiranten sprintte Auke De Buysser het snelst. Ward Desimpelaere en Senne Moortgat werden respectievelijk tweede en derde.Bij de meisjes stond er geen maat op Auke De Buysser.Bij de elfjarige miniemen sprintte Kyano Cottignies het snelst in een groep van negen. Florent Cardinal werd tweede. De Nederlandse Elena Van Der Vleken werd heel knap derde en was zo ook eerste bij de meisjes.Bij de tienjarige miniemen was Liam Dierickx de rapste in een kleine groep van vijf renners. Moreno Vanhuffel en Quiten Manssens werden respectievelijk tweede en derde.Bij de meisjes ging de overwinning naar Kiljana Joos.Bij de negenjarige miniemen haalde Wannes Descan het nipt voor Liam Deprez. Mathis Neirinck haalde het op bijna 20 seconden net voor Jitse Goemaere.Bij de meisjes was Romy Debacquer de beste.Bij de achtjarige miniemen won Matteo De Schuyteneer solo. Tristan Geerardyn werd twee, Marthijn Deman derde.Bij de meisjes was de overwinning voor Romy Deprince.