Spannende strijd op pistemeeting Rumbeke

De winnaars bij de aspiranten en dames jeugd. © gf
Redactie KW

Woensdag 9 september stond op de Wielerpiste Defraeye-Sercu in Rumbeke een extra meeting op de planning. Er werd in elke categorie tot de laatste meter gestreden voor de ereplaatsen.

Bij de 12-jarige aspiranten was de zege voor Nicolas Plancke. De Moorsledenaar verzamelde 101 punten en haalde het voor Kyano Cottignies (94 punten) uit Emelgem en Victor Desmet (83 punten) uit Vlamertinge.

Bij de 13-jarige aspiranten stond er geen maat op Thibaut Van Damme. De Oost-Vlaming (175 punten) kreeg op het podium het gezelschap van provinciegenoot Lex Van Daele (115 punten) en Ruddervoordenaar Cedric Deceuninck (85 punten).

Bij de 14-jarige aspiranten mocht Bram Puype het zegegebaar maken. De Knesselarenaar (110 punten) haalde het voor provinciegenoot Louis Weyts (93 punten) en Xander Scheldeman (89 punten) uit Koolskamp.

Victor Vaneeckhoutte was de sterkste bij de nieuwelingen.
Victor Vaneeckhoutte was de sterkste bij de nieuwelingen.© gf

Bij de dames nieuwelingen en aspiranten mocht Laura Puype het hoogste schavotje betreden met 115 punten achter haar naam. De Knesselaarse haalde het voor Laerke Expeels (113 punten) uit Dudzele en Luca Vierstraete (90 punten) uit Heule.

Bij de nieuwelingen ging de overwinning naar Victor Vaneeckhoutte met 101 punten. De Vichtenaar haalde het voor Nicholas Goossens (99 punten) uit Meulebeke en Jani De Coster (96 punten) uit Moorslede.

De volledige uitslag:

20200909 Uitslag Piste

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier