"Dat zou een bijzonder leuke naam worden, mocht hij hier komen winnen en hiermee de lokale renner Yves Lampaert zou opvolgen. Yves Lampaert is er dit keer niet bij", opende een dolenthousiaste Francky Lambrecht.

"Via onze goede connecties zijn we erin geslaagd om Remco Evenepoel als grote naam op onze deelnemerslijst te krijgen. Deze naam hadden we echt nodig om van de 75ste editie een echt jubileumfeest te maken. We proberen ondertussen ook Eddy Merckx naar hier te krijgen voor onze sponsoravond, maar die deal is nog niet helemaal rond."

"Renners als Xandro Meurisse hebben al toegezegd, maar de lijst van deelnemende renners kunnen we pas volgende week bekend maken. Remco Evenepoel zal vergezeld zijn van een filmploeg van VIER voor een project van Gert Late Night."

"Op de dag van de koers zelf zullen in de voormiddag alle oud-winnaars van het Herfstcriterium extra gehuldigd worden. Wij hopen vanzelfsprekend dat we na Yves Lampaert ook nog eens Remco Evenepoel aan onze erelijst kunnen toevoegen", aldus Francky Lambrecht.

(CLY)

"Dat zou een bijzonder leuke naam worden, mocht hij hier komen winnen en hiermee de lokale renner Yves Lampaert zou opvolgen. Yves Lampaert is er dit keer niet bij", opende een dolenthousiaste Francky Lambrecht."Via onze goede connecties zijn we erin geslaagd om Remco Evenepoel als grote naam op onze deelnemerslijst te krijgen. Deze naam hadden we echt nodig om van de 75ste editie een echt jubileumfeest te maken. We proberen ondertussen ook Eddy Merckx naar hier te krijgen voor onze sponsoravond, maar die deal is nog niet helemaal rond.""Renners als Xandro Meurisse hebben al toegezegd, maar de lijst van deelnemende renners kunnen we pas volgende week bekend maken. Remco Evenepoel zal vergezeld zijn van een filmploeg van VIER voor een project van Gert Late Night.""Op de dag van de koers zelf zullen in de voormiddag alle oud-winnaars van het Herfstcriterium extra gehuldigd worden. Wij hopen vanzelfsprekend dat we na Yves Lampaert ook nog eens Remco Evenepoel aan onze erelijst kunnen toevoegen", aldus Francky Lambrecht.(CLY)