Het bestuur van de Wielerclub van Marke werd voor de 20ste verjaardag van de club versterkt met wat nieuw bloed. Op hun Grote Prijs van Marke voor de Elite zonder contract en Beloften kwamen zaterdagnamiddag 92 deelnemers opdagen.

Er werd 117 km gereden over 21 rondes binnen de grenzen van Marke. Er waren verschillende premies te verdienen. Tijdens de koers kan iedereen die foto's of filmpjes maakt die posten op sociale media met de vermelding #GPMarke. Voor de koers werd er hulde gebracht aan een sponsor die tien jaar lang de club sponsorde en aan Willy Hoorens, mede-oprichter van de club 20 jaar geleden, die zijn bestuursfunctie doorgeeft aan zijn zoon Kurt.

Op 1 september vindt dan voor de tweede keer het Kampioenschap van Marke plaats tijdens de septemberkermis. Hier mogen alle inwoners van Marke en vroegere Markenaren inschrijven, dat kan tot 31 augustus.

(EDB - foto EDB)

Het bestuur van de Wielerclub van Marke werd voor de 20ste verjaardag van de club versterkt met wat nieuw bloed. Op hun Grote Prijs van Marke voor de Elite zonder contract en Beloften kwamen zaterdagnamiddag 92 deelnemers opdagen.Er werd 117 km gereden over 21 rondes binnen de grenzen van Marke. Er waren verschillende premies te verdienen. Tijdens de koers kan iedereen die foto's of filmpjes maakt die posten op sociale media met de vermelding #GPMarke. Voor de koers werd er hulde gebracht aan een sponsor die tien jaar lang de club sponsorde en aan Willy Hoorens, mede-oprichter van de club 20 jaar geleden, die zijn bestuursfunctie doorgeeft aan zijn zoon Kurt.Op 1 september vindt dan voor de tweede keer het Kampioenschap van Marke plaats tijdens de septemberkermis. Hier mogen alle inwoners van Marke en vroegere Markenaren inschrijven, dat kan tot 31 augustus.(EDB - foto EDB)