Quick Step Floors Cycling Team pakt uit met pop-up store in Ring Shopping

© BELGA
Redactie KW

Fans zullen er niet alleen terecht kunnen voor merchandising, maar ook voor foto- en signeersessies en workshops.

Experience, Merchandising en Team Heritage,…, dat mogen de wielerfanaten dit voorjaar verwachten in de Quick Step Floors Cylcling Team Pop-up Store in het ex-Blokker pand op +0 van 23 februari tot 7 april. Een concept dat nooit eerder in de wielerwereld is gezien, waar fans de kans krijgen om te genieten van een geweldige ervaring in een unieke Quick-Step Floors omgeving.

De pop-up opent met de pre-Omloop Het Nieuwsblad persconferentie en gaat door tot het weekend van Parijs-Roubaix met een groot aantal activiteiten voor de fans, variërend van foto- en signeersessies met de renners tot wedstrijden en workshops door de monteurs.

Quick-Step Floors Cycling Team CEO Patrick Lefevere en Classics-legende Tom Boonen geven in maart een fascinerend inzicht in de wereld van de ruw geplaveide wedstrijden. Klanten kunnen bij de merchandising stand terecht voor voor Quick-Step Floors fietskleding, gadgets, exclusieve #TheWolfpack items en producten van hun partners. Er is ook een koffiebar om te ontspannen na het ontdekken van de belevenisstore.

De volledige evenementenkalender wordt binnenkort gepubliceerd op de website en op de Facebook-pagina van Quick Step Floors Cycling Team en Ring Shopping.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier