https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Lichte teleurstelling in supporterslokaal Yves Lampaert

© (Foto CLY)
Redactie KW

Het spreekt voor zich dat de verwachtingen bij de supportersaanhang van Yves Lampaert hoog gespannen waren voor Parijs-Roubaix.

Zij konden met niet minder tevreden zijn dan met een overwinning. Wij nestelden ons tussen een beperkt groepje supporters dat in het supporterslokaal de koers volgde.

Na alle tegenslagen die Yves kende in de loop van de wedstrijd leefde toch nog de hoop dat hij aansluiting zou vinden bij de koplopers. Toen duidelijk werd dat een overwinning er niet meer inzat, wist men het al dat het geen overrompeling zou worden in het supporterslokaal.

We vingen een reactie op van Andy Vroman van Forza Lampaert. “Het spreekt voor zich dat wij op een overwinning zaten te wachten. Dat hij het niet haalde is zonder meer te wijten aan de enorme pech die hij had onderweg. Liefst vijf keer had hij tegenslag en dat heeft heel veel energie gekost om terug te keren. Toen hij op 20 km van het einde op één minuut zat van de koplopers was er nog eventjes hoop. Hij had zeker de benen om te winnen maar dan moet alles mee zitten. We hadden hier in het supporterslokaal een groot feest gepland maar nu wordt het helaas niets, al is een vijfde stek voor Yves ook niet slecht.” (CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.