"We vatten de wedstrijd aan met twee kopmannen. Het is logisch dat Debusschere als oud-winnaar en man van de streek een beschermde rol krijgt. Naast de Jens zetten we Nils Politt als medekopman", zegt sportdirecteur Guennadi Mikhailov.

"De wedstrijd is niet lang, maar zal heel explosief zijn. Daar kan je nu al vanop aan. Vanaf kilometer nul zal het volle gas zijn. Zeker met de weersvoorspellingen, het ziet er niet zo schitterend uit. Je hoeft niet altijd boven de 250 kilometer te gaan om een mooie koers te krijgen. Goed nieuws is er van Jenthe Biermans. Die is weer fit nadat hij zwaar ten val kwam in Nokere Koerse."

(BELGA)

"We vatten de wedstrijd aan met twee kopmannen. Het is logisch dat Debusschere als oud-winnaar en man van de streek een beschermde rol krijgt. Naast de Jens zetten we Nils Politt als medekopman", zegt sportdirecteur Guennadi Mikhailov."De wedstrijd is niet lang, maar zal heel explosief zijn. Daar kan je nu al vanop aan. Vanaf kilometer nul zal het volle gas zijn. Zeker met de weersvoorspellingen, het ziet er niet zo schitterend uit. Je hoeft niet altijd boven de 250 kilometer te gaan om een mooie koers te krijgen. Goed nieuws is er van Jenthe Biermans. Die is weer fit nadat hij zwaar ten val kwam in Nokere Koerse."(BELGA)