"In de aanloop naar de Muur van Geraardsbergen smakte ik andermaal tegen de grond. Ik was van dan af op achtervolgen aangewezen. Ik eiste mijn plaatsje in het peloton naderhand weer op maar dat had me enorm veel krachten gekost", stelde Naesen.

"Van dan af ben ik de rest gewoon blijven volgen. Ik had immers geen versnelling meer in de benen en zat helemaal kapot. Het is ongelooflijk hoeveel pech ik al heb gehad dit seizoen. Te gek voor woorden. De wet van Murphy zeker? Op de Hotond trok Niki Terpstra in de aanval en dan had ik het wel al gezien", besloot Naesen.

(Belga - foto Belga)

"In de aanloop naar de Muur van Geraardsbergen smakte ik andermaal tegen de grond. Ik was van dan af op achtervolgen aangewezen. Ik eiste mijn plaatsje in het peloton naderhand weer op maar dat had me enorm veel krachten gekost", stelde Naesen. "Van dan af ben ik de rest gewoon blijven volgen. Ik had immers geen versnelling meer in de benen en zat helemaal kapot. Het is ongelooflijk hoeveel pech ik al heb gehad dit seizoen. Te gek voor woorden. De wet van Murphy zeker? Op de Hotond trok Niki Terpstra in de aanval en dan had ik het wel al gezien", besloot Naesen.(Belga - foto Belga)