In onze special komen onder andere onze vijf troefkaarten aan het woord: Jens Keukeleire, Jens Debusschere, Serge Pauwels, Xandro Meurisse en Yves Lampaert.

Verder is er uiteraard ook aandacht voor Eddy Merckx. De West-Vlaamse link met De Kanibaal zijn Johny Vansevenant, Marc Lievens en Guido Reybrouck.

Tot slot een uniek verhaal uit onze provincie. Er heerst namelijk een West-Vlaams tintje in het peloton van de Tour. David Meirhaeghe van het lakbedrijf M-Level personaliseert gerief van wielertoppers zoals Alejandro Valverde en Peter Sagan.

Onze special vind je vandaag vrijdag 5 juli bij onze digitale krant, op kw.be. We brengen ook een papieren versie op de markt, die bij jouw krant zit. Vandaag bij je krantenboer dus.

Lees hier de digitale rallykrant.

In onze special komen onder andere onze vijf troefkaarten aan het woord: Jens Keukeleire, Jens Debusschere, Serge Pauwels, Xandro Meurisse en Yves Lampaert.Verder is er uiteraard ook aandacht voor Eddy Merckx. De West-Vlaamse link met De Kanibaal zijn Johny Vansevenant, Marc Lievens en Guido Reybrouck.Tot slot een uniek verhaal uit onze provincie. Er heerst namelijk een West-Vlaams tintje in het peloton van de Tour. David Meirhaeghe van het lakbedrijf M-Level personaliseert gerief van wielertoppers zoals Alejandro Valverde en Peter Sagan.Onze special vind je vandaag vrijdag 5 juli bij onze digitale krant, op kw.be. We brengen ook een papieren versie op de markt, die bij jouw krant zit. Vandaag bij je krantenboer dus.