Na de eerste schermutselingen vormde zich in de zesde van de 21 af te leggen ronden een kopgroep van zeven. Eerst reden Victor Vercouillie, Kjell Dejonghe en Lawrence Stalpaert van hun concurrenten weg, een ronde later sloten ook Jordy Decottignies Matthew Deborggraeve, Flo Feys en de Fransman Antonin Oger bij de koplopers aan.

De zeven liepen gestadig uit, tot 1'20 op het peloton. Op zes ronden van het einde kozen Lucas Dewachter en Michiel Nuytten voor de tegenaanval. Zij knaagden stelselmatig van hun achterstand af en na een slopende achtervolging kwamen ze op iets meer dan twee ronden van het einde mee voorin.

De negen bleven voorin tot op het einde en man in vorm Michiel Nuytten klopte vlotjes zijn ploeggenoot Lawrence Stalpaert en de rest van de kopgroep. Voor Michiel Nuytten was het zijn derde zege van het seizoen, de derde in amper zeven dagen tijd.

(WO)

Na de eerste schermutselingen vormde zich in de zesde van de 21 af te leggen ronden een kopgroep van zeven. Eerst reden Victor Vercouillie, Kjell Dejonghe en Lawrence Stalpaert van hun concurrenten weg, een ronde later sloten ook Jordy Decottignies Matthew Deborggraeve, Flo Feys en de Fransman Antonin Oger bij de koplopers aan. De zeven liepen gestadig uit, tot 1'20 op het peloton. Op zes ronden van het einde kozen Lucas Dewachter en Michiel Nuytten voor de tegenaanval. Zij knaagden stelselmatig van hun achterstand af en na een slopende achtervolging kwamen ze op iets meer dan twee ronden van het einde mee voorin. De negen bleven voorin tot op het einde en man in vorm Michiel Nuytten klopte vlotjes zijn ploeggenoot Lawrence Stalpaert en de rest van de kopgroep. Voor Michiel Nuytten was het zijn derde zege van het seizoen, de derde in amper zeven dagen tijd.(WO)