De Belgische selectie van de mannen elite voor de wegrit is: Tiesj Benoot, Laurens De Plus, Ben Hermans, Xandro Meurisse (Zwevegem), Serge Pauwels (De Haan), Dylan Teuns, Greg Van Avermaet, Tim Wellens.

Reserven: Thomas De Gendt, Floris De Tier (Aarsele), Dries Devenyns, Pieter Serry, Jelle Vanendert.

Voor de tijdrit zijn dat Victor Campenaerts en Laurens De Plus.

Bij de vrouwen elite bespeuren we voor de wegrit Valerie Demey (Oostkamp), Sofie De Vuyst, Kaat Hannes, Githa Michiels, Kelly Van Den Steen en Julie Van De Velde (Aartrijke).

Ann-Sophie Duyck (Hulste) is geselecteerd voor de tijdrit.

Jeugd

Steff Cras, Bjorg Lambrecht, Kenny Molly (Wulvergem), Brent Van Moer en Viktor Verschaeve zijn geselecteerd voor de wegrit bij de mannen U23. Reserven hier zijn Julian Mertens, Maxim Van Gils en Harm Vanhoucke (Aalbeke).

De tijdrit is voor Senne Leysen en Brent Van Moer. Reserve: Guillaume Seye.

Bij de mannen junioren bestaat de slectie voor de wegrit uit Remco Evenepoel, Steven Pattyn, Henri Vandenabeele (Dentergem), Aaron Van Der Beken, Ilan Van Wilder en Xandres Vervloesem.

Reserven: Branko Huys, Milan Paulus, Alex Vandenbulcke (Izegem).

Tijdrit: Remco Evenepoel, Branko Huys, Ilan Van Wilder.

Bij vrouwen junioren is de wegrit voor Shari Bossuyt (Bellegem) die ook de tijdrit voor haar rekening neemt.

De Belgische selectie van de mannen elite voor de wegrit is: Tiesj Benoot, Laurens De Plus, Ben Hermans, Xandro Meurisse (Zwevegem), Serge Pauwels (De Haan), Dylan Teuns, Greg Van Avermaet, Tim Wellens. Reserven: Thomas De Gendt, Floris De Tier (Aarsele), Dries Devenyns, Pieter Serry, Jelle Vanendert.Voor de tijdrit zijn dat Victor Campenaerts en Laurens De Plus. Bij de vrouwen elite bespeuren we voor de wegrit Valerie Demey (Oostkamp), Sofie De Vuyst, Kaat Hannes, Githa Michiels, Kelly Van Den Steen en Julie Van De Velde (Aartrijke).Ann-Sophie Duyck (Hulste) is geselecteerd voor de tijdrit.Steff Cras, Bjorg Lambrecht, Kenny Molly (Wulvergem), Brent Van Moer en Viktor Verschaeve zijn geselecteerd voor de wegrit bij de mannen U23. Reserven hier zijn Julian Mertens, Maxim Van Gils en Harm Vanhoucke (Aalbeke).De tijdrit is voor Senne Leysen en Brent Van Moer. Reserve: Guillaume Seye.Bij de mannen junioren bestaat de slectie voor de wegrit uit Remco Evenepoel, Steven Pattyn, Henri Vandenabeele (Dentergem), Aaron Van Der Beken, Ilan Van Wilder en Xandres Vervloesem. Reserven: Branko Huys, Milan Paulus, Alex Vandenbulcke (Izegem).Tijdrit: Remco Evenepoel, Branko Huys, Ilan Van Wilder.Bij vrouwen junioren is de wegrit voor Shari Bossuyt (Bellegem) die ook de tijdrit voor haar rekening neemt.