Medewerkers Driedaagse De Panne vieren ‘fin de saison’

Vrijdag 28 augustus vierden zo'n 170 medewerkers van de Driedaagse De Panne - Koksijde hun 'fin de saison' in De Boare. © EDSP
Redactie KW

Vrijdag 28 augustus vierden zo’n 170 medewerkers van de Driedaagse De Panne – Koksijde hun ‘fin de saison’ in De Boare. Het bestuur van de organiserende Véloclub Panne Sportief liet meteen ook weten dat er volgend jaar van 29 tot 31 maart opnieuw koers is De Panne en omstreken.

Afgelopen vrijdag 28 augustus waren zo’n 170 medewerkers van de Driedaagse De Panne-Koksijde aanwezig in De Boare voor de fin de saison van Véloclub Panne Sportief. “We willen op die manier alle vrijwilligers van de Driedaagse bedanken voor hun inzet, want het is niet evident om elk jaar de nodige 250 mensen te vinden die willen meehelpen aan de organisatie van dit evenement”, legt penningmeester Dirk Blondé uit.

De aanwezigen werden dan ook goed in de watten gelegd met champagne en een verrassingsact van tafelgoochelaar Eliot Van Cayzeele, gevolgd door een uitgebreide barbecue en een ijsje als dessert. “Deze avond is het minste wat we kunnen doen als dank. Bovendien hopen we op die manier ook om iedereen opnieuw warm te maken om volgend jaar opnieuw met volle courage mee te helpen”, zegt de penningmeester uitnodigend.

Vastberaden bestuur

Voorzitter Bernard Van De Kerckhove is sinds begin dit jaar opgenomen in het ziekenhuis. Bijgevolg stellen velen zich de vraag of de Driedaagse De Panne – Koksijde in 2016 al dan niet zal doorgaan. Het bestuur is echter vastberaden en bracht meteen ook alle aanwezigen in De Boare op de hoogte. “Het bestuur doet zeker verder. Hoewel de situatie van Bernard niet aan de betere hand is, is die wel stabiel. Bernard blijft trouwens nog altijd voorzitter. En momenteel zijn er onderhandelingen om er volgend jaar van 29 tot 31 maart een speciale 40ste editie van te maken!” besluit de penningmeester.

EDP

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier