Dag vier en al de tweede ritzege, het lijkt zo makkelijk te gaan voor Deceuninck - Quick-Step. "Maar dat is het niet, dit is wel de Tour", verklaarde Lefevere. "Hier rijdt iedereen op het hoogste niveau, dan is een zege nooit gemakkelijk. We zijn heel blij met deze ritwinst. In de Giro werd hij gediskwalificeerd, onterecht en dat droeg hij daarna lang met zich mee. In Zwitserland liep het weer goed en we zijn naar hier getrokken met een stevige sprinttrein. In de openingsrit lukte het niet, vandaag wel en dat is heel belangrijk."

"Iedereen weet ook dat Viviani de ploeg verlaat, maar ik betaal hem wel nog tot eind december, dus ik heb uitdrukkelijk gevraagd aan iedereen in de ploeg, op de eerste dag, om te koersen alsof ze nog vijf jaar bij ons rijden. Het zijn profs, en ze gedragen zich daar ook naar. Kijk naar wat de ploeg vandaag allemaal doet. Dries Devenyns doet zijn werk, Julian brengt met een laatste krachtexplosie de sprinttrein in stelling en daarna was het aan de andere jongens. Dat is de Wolfpack ten voeten uit. Iedereen werkt voor elkaar, ze offeren zich op voor elkaar. Dat is ons geheim en dan is het heel fijn dat dit werk ook beloond wordt met een zege."

(BELGA)

Dag vier en al de tweede ritzege, het lijkt zo makkelijk te gaan voor Deceuninck - Quick-Step. "Maar dat is het niet, dit is wel de Tour", verklaarde Lefevere. "Hier rijdt iedereen op het hoogste niveau, dan is een zege nooit gemakkelijk. We zijn heel blij met deze ritwinst. In de Giro werd hij gediskwalificeerd, onterecht en dat droeg hij daarna lang met zich mee. In Zwitserland liep het weer goed en we zijn naar hier getrokken met een stevige sprinttrein. In de openingsrit lukte het niet, vandaag wel en dat is heel belangrijk.""Iedereen weet ook dat Viviani de ploeg verlaat, maar ik betaal hem wel nog tot eind december, dus ik heb uitdrukkelijk gevraagd aan iedereen in de ploeg, op de eerste dag, om te koersen alsof ze nog vijf jaar bij ons rijden. Het zijn profs, en ze gedragen zich daar ook naar. Kijk naar wat de ploeg vandaag allemaal doet. Dries Devenyns doet zijn werk, Julian brengt met een laatste krachtexplosie de sprinttrein in stelling en daarna was het aan de andere jongens. Dat is de Wolfpack ten voeten uit. Iedereen werkt voor elkaar, ze offeren zich op voor elkaar. Dat is ons geheim en dan is het heel fijn dat dit werk ook beloond wordt met een zege."(BELGA)