Linde wijdde haar hele vlog aan de koers van afgelopen woensdag. Met Waregemnaar Jonas Rickaert en Geert Demeulemeester, de schoonvader van Yves Lampaert achter het stuur, trekt ze er de hele dag op uit. We zien de twee onder meer bij de start op de Grote Markt in Roeselare, de passage door het centrum van Tielt en de aankomst in Waregem.

Dat Linde grote fan is van Lampaert en co weten we al langer. Ze is meter van het trainingsgroepje 'De Melkerie' en kwam vorig jaar al eens een spaghetti eten in De Carlito in Tielt. Naast Lampaert bestaat De Melkerie uit Tim Declercq, Jonas Rickaert, Stijn Steels, Bert Van Lerberghe en Pieter Vanspeybrouck.

Linde wijdde haar hele vlog aan de koers van afgelopen woensdag. Met Waregemnaar Jonas Rickaert en Geert Demeulemeester, de schoonvader van Yves Lampaert achter het stuur, trekt ze er de hele dag op uit. We zien de twee onder meer bij de start op de Grote Markt in Roeselare, de passage door het centrum van Tielt en de aankomst in Waregem. Dat Linde grote fan is van Lampaert en co weten we al langer. Ze is meter van het trainingsgroepje 'De Melkerie' en kwam vorig jaar al eens een spaghetti eten in De Carlito in Tielt. Naast Lampaert bestaat De Melkerie uit Tim Declercq, Jonas Rickaert, Stijn Steels, Bert Van Lerberghe en Pieter Vanspeybrouck.