Heel wat renners werden daardoor opgehouden of kwamen ook ten val. Het resultaat was dat met Aron Frank Ragilo, winnaar van de tijdrit en tweede in het algemeen klassement, Vlad Van Mechelen en Lauri Tamm drie renners van het Cannibal Team, op de eerste drie plaatsen eindigden.

Eindwinnaar Toms Ustups kwam zwaar gehavend over de meet. © VDB

De eindwinnaar kwam nog over de meet maar werd met een vermoedelijke armbreuk afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het laatste spurtje voor de rushes te winnen, behield Milan Kuypers de rode trui. Wit als beste jongere was ook voor de ongelukkige Toms Ustups, terwijl Wannes Dewulf zijn voorsprong voor de groene en blauwe trui nog uitdiepte en de truien bijgevolg behield. Sander Inion was met zijn derde plaats onze beste landgenoot.

(WO)

Heel wat renners werden daardoor opgehouden of kwamen ook ten val. Het resultaat was dat met Aron Frank Ragilo, winnaar van de tijdrit en tweede in het algemeen klassement, Vlad Van Mechelen en Lauri Tamm drie renners van het Cannibal Team, op de eerste drie plaatsen eindigden. De eindwinnaar kwam nog over de meet maar werd met een vermoedelijke armbreuk afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het laatste spurtje voor de rushes te winnen, behield Milan Kuypers de rode trui. Wit als beste jongere was ook voor de ongelukkige Toms Ustups, terwijl Wannes Dewulf zijn voorsprong voor de groene en blauwe trui nog uitdiepte en de truien bijgevolg behield. Sander Inion was met zijn derde plaats onze beste landgenoot. (WO)