De Brit Thomas Day versnelde dan en hij kreeg elf renners mee in zijn zog. Tien ervan met name Thomas Day, Ruben Lefevre, Aiden Vanderbeke, Kjell Dejonghe, Lennert Debruyne, Axel Guerlus, Jordan Habets, Daan Stevens, Nicolas Marthe en Brian Rigole zouden de finale rijden.

Op twee ronden van het einde viel de kopgroep uiteen in twee groepen van vijf. Veel ruimte kregen de koplopers niet maar zij bleven voorop en Nicolas Marthe haalde het van Ruben Lefevere, Jordan Habets, Daan Stevens en Thomas Day. Op tien seconden werd Brian Rigole zesde. Voor het Waaltje Marthe was het na zijn winst in maart in Vollezele, zijn tweede seizoenzege. Lennert Debruyne won de bergprijs. De volledig uitslag kan je hier bekijken:

(WO)

Uitslag Juniores Sint-Denijs

De Brit Thomas Day versnelde dan en hij kreeg elf renners mee in zijn zog. Tien ervan met name Thomas Day, Ruben Lefevre, Aiden Vanderbeke, Kjell Dejonghe, Lennert Debruyne, Axel Guerlus, Jordan Habets, Daan Stevens, Nicolas Marthe en Brian Rigole zouden de finale rijden.Op twee ronden van het einde viel de kopgroep uiteen in twee groepen van vijf. Veel ruimte kregen de koplopers niet maar zij bleven voorop en Nicolas Marthe haalde het van Ruben Lefevere, Jordan Habets, Daan Stevens en Thomas Day. Op tien seconden werd Brian Rigole zesde. Voor het Waaltje Marthe was het na zijn winst in maart in Vollezele, zijn tweede seizoenzege. Lennert Debruyne won de bergprijs. De volledig uitslag kan je hier bekijken: (WO)