Lang bleef het peloton samen tot er vijf renners konden profiteren van een kleine valpartij en de wedstrijd opentrokken. Vier ronden van het einde was de voorsprong op het peloton 35' bij de passage aan Beselarekerk.

Blijkbaar had de winnaar het moment goed gekozen en reed hij in de derde laatste ronde tussen de groep en de vijf koplopers. In twee ronden beende hij ze bij terwijl de groep in de laatste ronde terug samen kwam. Uiteindelijk won Jordy Vermeire uit Petegem- aan- de- Leie ook de bergopgaande sprint en kon zo de eindoverwinning aan zijn palmares toevoegen.

(ZB)

Lang bleef het peloton samen tot er vijf renners konden profiteren van een kleine valpartij en de wedstrijd opentrokken. Vier ronden van het einde was de voorsprong op het peloton 35' bij de passage aan Beselarekerk. Blijkbaar had de winnaar het moment goed gekozen en reed hij in de derde laatste ronde tussen de groep en de vijf koplopers. In twee ronden beende hij ze bij terwijl de groep in de laatste ronde terug samen kwam. Uiteindelijk won Jordy Vermeire uit Petegem- aan- de- Leie ook de bergopgaande sprint en kon zo de eindoverwinning aan zijn palmares toevoegen. (ZB)