In de eerste twee grote lussen waren heel wat aanvangspogingen, maar niemand kreeg de vrije ruimte. Dat bleef zo tot op 50 km van het einde. Toen vormde zich een kopgroep van zeven renners met daarbij de Nederlanders Lars Van Den Berg en Martin Pluto. Van Belgische zijde waren het Jarne Van De Paar, Thibaut Verhofstadt, Tjjl Pauwels, Jordi Meeus en Yarno Vandenbroeck.

De zeven liepen uit tot anderhalve minuut. Finaal bleven de zeven samen, terwijl Tom Paquot nog in de tegenaanval ging. In de spurt zat Jordi Meeus van ver op kop. Jarne Van De Paar gaf even de indruk hem nog te remonteren, maar hij bleef steken op een half wiel. Voor Jordi Meeus, die ook de nieuwe leider wordt, is het de eerste zege van het seizoen, nadat hij twee tweede plaatsen en een derde plaats liet noteren. Yaron Vandenbroeck vervolledigde het podium.

(WO)

In de eerste twee grote lussen waren heel wat aanvangspogingen, maar niemand kreeg de vrije ruimte. Dat bleef zo tot op 50 km van het einde. Toen vormde zich een kopgroep van zeven renners met daarbij de Nederlanders Lars Van Den Berg en Martin Pluto. Van Belgische zijde waren het Jarne Van De Paar, Thibaut Verhofstadt, Tjjl Pauwels, Jordi Meeus en Yarno Vandenbroeck. De zeven liepen uit tot anderhalve minuut. Finaal bleven de zeven samen, terwijl Tom Paquot nog in de tegenaanval ging. In de spurt zat Jordi Meeus van ver op kop. Jarne Van De Paar gaf even de indruk hem nog te remonteren, maar hij bleef steken op een half wiel. Voor Jordi Meeus, die ook de nieuwe leider wordt, is het de eerste zege van het seizoen, nadat hij twee tweede plaatsen en een derde plaats liet noteren. Yaron Vandenbroeck vervolledigde het podium.(WO)