"Ik werd ongelooflijk fel aangemoedigd door de vele toeschouwers. Dat deed natuurlijk enorm veel deugd. Spijtig genoeg heb ik mijn wedstrijd niet kunnen beëindigen en werd ik voortijdig uit koers genomen omdat ik gedubbeld werd. Jammer, maar ik ben alvast tevreden dat ik na een zwarte periode weer tot crossen kom", gaf Jolien Verschueren mee.

"Ik kreeg ook elke ronde steeds maar een beter en beter gevoel. Dat geeft me moed. Met wat meer intensieve trainingen en het aantal veldritten en dus met wat meer wedstrijdritme in de benen, moet de conditie in stijgende lijn gaan. Ik zou zeggen, op naar veel meer. Ik ben immers geen opgever."

(Belga)

"Ik werd ongelooflijk fel aangemoedigd door de vele toeschouwers. Dat deed natuurlijk enorm veel deugd. Spijtig genoeg heb ik mijn wedstrijd niet kunnen beëindigen en werd ik voortijdig uit koers genomen omdat ik gedubbeld werd. Jammer, maar ik ben alvast tevreden dat ik na een zwarte periode weer tot crossen kom", gaf Jolien Verschueren mee."Ik kreeg ook elke ronde steeds maar een beter en beter gevoel. Dat geeft me moed. Met wat meer intensieve trainingen en het aantal veldritten en dus met wat meer wedstrijdritme in de benen, moet de conditie in stijgende lijn gaan. Ik zou zeggen, op naar veel meer. Ik ben immers geen opgever."(Belga)